Zinc Transilvania

Str. Gheorghe Lazar, nr. 2

Produse uz casnic

Compania Zinc Transilvania din Blaj, judetul Alba, pune la dispozitie clientilor sai o gama larga de produse pentru uz casnic, la un raport optim calitate-pret.

Cu o vasta experienta in domeniul prelucrarii metalelor, Zinc Transilvania este producator si distribuitor a unei game diversificate de articole confectionate din astfel de materiale. In ceea ce priveste cele destinate utilizarii in interiorul locuintelor, firma dispune de: galeti, cazane, faras, cutii postale, razatoare, stropitori de gradina, tavi si multe altele, toate menite sa va ajute in gospodarie la treburile casnice. Cu astfel de obiecte, acestea nu mai sunt o povara, ele devenind activitati placute. Pentru rezistenta sporita, in procesul de fabricare al produselor mentionate, Zinc Transilvania utilizeaza doar materiale de cea mai buna calitate.

Colaborarea cu firme importante din Brasov, Alba, Arad, Covasna, Harghita, Prahova, Valcea dar si Bucuresti, face posibila distribuirea produselor pe intreg teritoriul acestor judete.

Pentru produse de uz casnic dintre cele mai diverse, apelati cu incredere la Zinc Transilvania!

Lasa un comentariu
Alte produse
Produse uz casnic Produse uz casnic
Produse uz casnic
Compania Zinc Transilvania din Blaj, judetul Alba, pune la dispozitie clientilor sai o gama larga de produse pentru uz casnic, la un raport optim calitate-pret.…
Sisteme de colectare pluviala Sisteme de colectare pluviala
Sisteme de colectare pluviala
Sisteme de colectare pluviala, confectionate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, din materiale ce confera acestora rezistenta sporita,…