Auto Focus

Bd. Theodor Pallady 287

Produse pentru intretinere auto

Produse pentru intretinere auto

 

Auto Focus este distribuitor de produse pentru intretinere auto. Produse profesionale la preturi accesibile. Ai grija de masina ta.

Printre produsele comercializate de Auto Focus se numara: Aral Fluid LHM+, Aral Fluid HGS 80W, Valvoline Zinc Spray, Valvoline White Grease, Valvoline Radiator Stop Leak, Valvoline Radiator Flush, Valvoline Oil Treatment, Valvoline Fuel Injector and Carburetor Cleaner. 

Valvoline Zinc Spray este folosit pentru galvanizare la rece. Acest spray depune un strat de protectie anti coroziva flexibil.

Valvoline Radiator Stop Leak se utilizeaza pentru oprirea pierderilor din sistemul de racire. Compatibil cu orice tip de anigel se foloseste la evacuarea si schimbarea antigelului.

Valvoline Radiator Flush ajuta la emulsifierea uleiului, eliminarea ruginii si a reziduurilor din sistemul de racire. Este o combinatie intre detergenti de curatare surfactanti si neutralizatori de acid. Acest produs ajuta la mentinerea eficientei sistemului de racire, imbunatatind transferul de caldura.

Valvoline Fuel Injector and Carburetor Cleaner ajuta la indepartarea depunerilor din sistemul de alimentare pentru a se putea obtine un raport optim aer / combustibil. Produsul este formulat pe baza de detergenti speciali ce indeparteaza depunerile formate in carburator si injectoare. Pentru obtinerea performantei este recomandata utilizarea la fiecare 3.000 km.

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Ulei Castrol Aral BP Ulei Castrol Aral BP
Uleiuri auto
Ulei Castrol Aral BP   La noi gasesti ulei Castrol Aral BP pentru autovehiculul tau. Obtine performanta de la motorul masinii tale. Calitate superioara,…
Ulei Mobil Elf Valvoline Ulei Mobil Elf Valvoline
Uleiuri auto
Ulei Mobil Elf Valvoline   Auto Focus comercializeaza ulei Mobil Elf Valvoline special creat pentru automobilul tau. Vino la noi si alege din gama…
Anvelope BF Goodrich Anvelope BF Goodrich
Anvelope auto
Anvelope BF Goodrich   Daca sunteti in cautarea unor anvelope BF Goodrich, Auto Focul este locul unde le veti putea gasi la preturi avantajoase.…
Ulei auto Texaco Ulei auto Texaco
Uleiuri auto
Ulei auto Texaco   Vrei ca masina ta sa mearga perfect? Protejeaza motorul autoturismului tau cu uleiul auto Texaco, un ulei creat special pentru…