Afteni Developments

Str. Otelul Rosu, nr. 6, ap.1, Bucuresti

Produse impermeabilizare beton

Compania Afteni Developments are ca obiect de activitate importul si distributia de produse de calitate, printre acestea numarandu-se si cele pentru impermeabilizare beton.
Eficienta acestora a fost dovedita in urma unor teste, avantajele sale fiind numeroase din toate punctele de vedere atat pentru persoana care beneficiaza de lucrarile respective, cat si pentru cea care este insarcinata cu aplicarea lor.
Aceste produse ajuta la hidroizolarea perfecta pe o durata indelungata de timp a oricaror tipuri de suprafete.

Produsele de impermeabilizare a betonului pe care le oferim spre vanzare, imbunatatesc proprietaile betonului si, in acelasi timp, reduc riscul de sedimentare a agregatelor. 
Se pot aplica cu succes pe structuri de fundatii, podele, tunele de lift, apeducte, canale de scurgere- evacuare, rigole, recipiente ce retin apa, tunele, galerii de aductiune sau de fuga a apei, etc.

Nu ezitati sa ne contactati! Va stam la dispozitie in orice moment si va oferim sfaturi practice si convenabile. Ne putem deplasa chiar si la sediul vostru astfel incat sa putem discuta cu constructorii si proiectantii implicati in proiect.

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Produse protectie suprafete Produse protectie suprafete
Protectie suprafete
Utilizarea unor produse pentru protectie suprafete este foarte importanta pentru a asigura acestora o durata de viata indelungata si un aspect estetic…
Produse impermeabilizare beton Produse impermeabilizare beton
Impermeabilizare beton
Compania Afteni Developments are ca obiect de activitate importul si distributia de produse de calitate, printre acestea numarandu-se si cele pentru impermeabilizare…
Produse etansare rosturi de turnare Produse etansare rosturi de turnare
Produse etansare
Pentru produse etansare rosturi de turnare comercializate la un raport optim calitate-pret, nu ezitati sa luati legatura cu personalul companiei Afteni…