Marbeto

Calea Romanilor

Produse din carne de porc

Produse din carne de porc

 

Firma Marbeto va ofera produse din carne de porc delicioase, de cea mai inalta calitate, realizate din carne sanatoasa, verificata conform legilor in vigoare.

Pentru ca romanul nu poate trai numai cu verdeturi, ci mai are nevoie din cand in cand si de un pic de proteina, acesta trebuie sa consume carne si produse din carne. Din pricina faptului ca acestea sunt catalogate a fi alimente perisabile, unul dintre principalele lucruri de care trebuie sa va asigurati, atat cat se poate, in momentul achizitionarii este calitatea acestora. Cu produsele din carne de porc puse la dispozitie de firma noastra puteti sa uitati de acest lucru, deoarece va garantam ca acestea sunt realizate din carne proaspata, sanatoasa, testata si controlata conform standardelor europene. Din gama variata de produse de porc pe care vi le oferim, se numara: slanina, soricul, ceafa, cotlet, piept, jamboane, gusa, coaste, oase, si nu in ultimul rand, organe. Lucram cu unii dintre cei mai importanti si respectati furnizori in acest domeniu din tara, si o data comandate, puteti fi siguri ca produsele vor ajunge la dvs. in scurt timp, acestea fiind livrate in conditii optime, in camioane frigorifice.

Lasa un comentariu
Alte produse
Produse din carne de porc Produse din carne de porc
Produse carne
Produse din carne de porc   Firma Marbeto va ofera produse din carne de porc delicioase, de cea mai inalta calitate, realizate din carne sanatoasa,…