Stefania

Str. C.D. Ionescu, nr. 3A

Producator furaje

Producator furaje combinate cu o vasta experienta pe piata de profil, compania Stefania din judetul Mehedinti este alegerea ideala atunci cand vine vorba de hrana pentru pasari si animale. 

Societatea se mandreste cu un portofoliu impresionant de clienti fideli, crescatori si gospodari individuali deopotriva, ce recomanda furajele Stefania pentru calitatea specifica si rezultatele remarcabile obtinute in urma administrarii. Aceste aspecte sunt posibile datorita materiilor prime utilizate, controlate si certificate, a procesului de pastrare si prelucrare ulterioara, un ciclu care reprezinta cheia succesului de peste un deceniu. 

Oferta acestui producator furaje este una diversificata, clientii interesati avand posibilitatea sa achizitioneze nutreturi combinate atat pentru pasari (pui, gaini ouatoare, rate, gaste, prepelite si curci) cat si animale (porci, vitei, miei si iepuri crescuti pentru carne). Compania are implementat sistemul de management al calitatii si sigurantei alimentului in acord cu cerintele standardelor aferente, un alt aspect ce vine sa ateste calitatea produselor comercializate. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Producator nutreturi combinate Producator nutreturi combinate
Doresti sa colaborezi cu un producator de nutreturi combinate capabil sa iti ofere produse de top, la preturi competitive? Solutia ta este societatea…
Producator furaje Producator furaje
Producator furaje combinate cu o vasta experienta pe piata de profil, compania Stefania din judetul Mehedinti este alegerea ideala atunci cand vine vorba…