SCM Cartonajul

Str. Valea Lunga nr. 52A, sector 6

Producator cutii carton

Doresti colaborarea cu un producator de cutii carton, capabil sa-ti ofere acces la diversitate in materie de ambalaje, solutii customizate si preturi bune? Solutia ta este SCM Cartonajul, producator cutii carton cu sediul in Bucuresti care distribuie produsele fabricate in toata tara. Cu multi ani de experienta in spate si o echipa de profesionisti alaturi, SCM Cartonajul este partenerul de care ai nevoie pentru solutii de ambalare eficiente, adaptate cerintelor si nevoilor tale. 

Compania produce pe baza de comanda cutii din carton microondulat si ondulat CO3, respectiv CO5 (cu 3 sau 5 straturi in functie de utilizare) de culoare natur sau alb, cu dimensiuni variate utile in ambalarea, depozitarea si transportul mai multor tipuri de produse si articole.

Oferta cuprinde si cutii din carton speciale pentru pizza, incaltaminte, alimente si activitatea de arhivare, toate fiind oferite la preturi de producator, desigur! In plus, clientii au posibilitatea de a solicita personalizarea ambalajelor in functie de preferinte si nevoi. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Producator ambalaje carton Producator ambalaje carton
Producator ambalaje carton, SCM Cartonajul isi intampina clientii cu o gama variata de produse in vederea satisfacerii cu succes a nevoilor de ambalare…
Producator cutii carton Producator cutii carton
Doresti colaborarea cu un producator de cutii carton, capabil sa-ti ofere acces la diversitate in materie de ambalaje, solutii customizate si preturi…