Box Container

Prelungire str.Brailei DN2B, zona Tirighina

Producator containere

Doresti sa colaborezi cu un producator containere capabil sa-ti puna la dispozitie constructii de acest gen personalizate, in functie de cerinte si nevoi? Solutia vine de la Box Container din Galati, societate cu o vasta experienta pe piata de specialitate care isi intampina clientii cu servicii profesionale si solutii complete! Certificata ISO in ceea ce priveste sistemul de management al calitatii in concordanta cu standardul aferent, compania asigura produse si servicii la cele mai inalte standarde, pliindu-se mereu pe nevoile clientilor sai. 

In materie de containere, acest producator executa constructii cu pereti din panouri de tip sandwich si termoizolatie din poliuretan, podea din structura metalica acoperita cu linoleum pentru trafic intens, tamplarie PVC cu geam termopan, respectiv acoperis din tabla zincata dublu faltuita. Acestea sunt prevazute cu instalatie electrica, iar la cerere le pot fi anexate grupuri sanitare complete. 

Pentru informatii suplimentare si eventuale comenzi, ia legatura cu reprezentantii Box Container, producator containere care iti asigura proiectare, executie, transport si montaj. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Producator containere Producator containere
Doresti sa colaborezi cu un producator containere capabil sa-ti puna la dispozitie constructii de acest gen personalizate, in functie de cerinte si nevoi?…