Avensis Grup

B-dul Dorobantilor, nr.74

Producator ambalaje carton

Producator ambalaje carton, compania Avensis Grup din Braila pune la dispozitie clientilor sai servicii complete in domeniu, realizand, la cele mai inalte standarde, o serie variata de ambalaje, cum ar fi: cutii de pizza, ambalaje cofetarie (cutii tort, cutii prajituri, cutii fursecuri etc), cutii cu capac, cutii pentru depozitare si multe altele. 

Prin serviciile si produsele oferite, Avensis Grup urmareste sa vina in sprijinul clientilor sai, care la randul lor doresc o modalitate de prezentare ce reflecta imaginea afacerii pe care o conduc. In acest sens, compania produce ambalaje personalizate, imprimate prin diferite procedee ce confera identitate produselor. 

Din postura de producator ambalaje carton, Avensis Grup are posibilitatea de a satisface nevoile clientilor sai in ceea ce priveste dimensiunile ambalajelor, forma acestora, cantitatea necesara si alte aspecte asemanatoare. Asadar, oricand aveti nevoie de ambalaje precum cele mentionate si nu numai, puteti apela cu incredere la Avensis Grup, producator ambalaje carton, superioare din punct de vedere calitativ. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Producator ambalaje carton Producator ambalaje carton
Producator ambalaje carton, compania Avensis Grup din Braila pune la dispozitie clientilor sai servicii complete in domeniu, realizand, la cele mai inalte…