Pro Line Solutions

Aleea Cricovul Sarat, Nr. 3, Bloc 14, Ap.2, Sector 4
Despre companie

Pro Line Solutions

 

Esti in cautarea unor jenti sau anvelope de cea mai buna calitate care sa raspunda exigentelor tale? Nimic mai simplu. Compania Pro Line Solutions din Bucuresti, iti sta la dispozitie, oferindu-ti produse la un raport calitate pret fara concurenta.

Compania comercializeaza o gama ampla de jante din aliaj, otel si aluminiu dar si anvelope si alte accesorii auto: discuri si placute de frana, prezoane, distantiere, valve ascunse, si altele. Prin intermediul siteului, operatiunea de vanzare se realizeaza in cele mai sigure conditii, fiind necesare doar cateva clikuri.

Livrarea produselor este rapida, realizandu-se prin intermediul firmei de curierat rapid. Se asigura servicii de garantie in cazul exfolierii si separarii stratului exterior de janta. Este recomandat ca pe timpul iernii, rotile cu jante sa fie schimbate cu rotile de iarna pentru o mai buna conservare a jentilor.

Gama de produse este ampla, apartinand unor marci de renume precum: Aez, Dazent, Enzo, Rial, Beyern, Victor Equipment, Marangoni, Pirelli, si multe altele.

In momentul achizitionarii unor astfel de produse trebuie tinut cont de anumite aspecte ca de exemplu diametrul jantei, latimea interioara a acestora, factorul de echilibru, centrarea jantei, etc. In plus vi se ofera un configurator pentru calcularea acestora. In cazul in care considerati ca aveti nevoie de asistenta in scopul achizitionarii acestora, consultati cu incredere consultantii companiei.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Jante auto Aez Jante auto Aez
Jante auto
Jante auto Aez   Fiind dinsponibile intr-o gama diversificata de dimensiuni, jantele auto Aez puse la dispozitie de compania Pro Line Solutions iti…
Jante premium Beyern Jante premium Beyern
Jante auto premium
Jante premium Beyern   Fiind destinate exclusiv marcii Bmw, jantele premium Bayern au o prindere specifica, respectiv 5x120. Avand diferite design…
Anvelope Pirelli Anvelope Pirelli
Anvelope auto
Anvelope Pirelli   Indiferent daca sunt destinate sezonului cald sau celui rece, anvelopele Pirelli sunt fara indoiala o alegere inspirata. In functie…
Date de contact
Aleea Cricovul Sarat, Nr. 3, Bloc 14, Ap.2, Sector 4, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0723 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
6284 vizualizari
0.00 / 0