Pro Kolekt

Bd. Gheorghe Sincai nr.9A, sc.A, et.8, ap.23
Articole
Procesul de realizare ale unor rapoarte de bonitate
Procesul de realizare ale unor rapoarte de bonitate
Fie ca sunteti investitor sau doriti sa fiti siguri de alegerea facuta in cazul angajarii pe un post important in cadrul companiei, cea mai eficienta metoda de a va interesa despre aceste aspecte este prin solicitarea unor rapoarte de bonitate.
 • Bianca Hau
 • 10.11.2015
Rapoarte bonitate oferite de Pro Kolekt!
Rapoarte bonitate oferite de Pro Kolekt!
In mediul afacerilor, informatiile despre potentiali parteneri si clienti sunt esentiale pentru prosperitatea si succesul afacerii tale. Pentru aceasta, compania Pro Kolekt recomanda rapoartele de bonitate.
 • Lavinia Bilba
 • 04.06.2014
Pro Kolekt – Alege sa fii bine informat in afaceri
Pro Kolekt – Alege sa fii bine informat in afaceri
Informatia inseamna putere, aceasta jucand un rol deosebit de important intr-o societate aflata in continua schimbare. Insa, atunci cand vine vorba de mediul de afaceri, informatia este cheia succseului! Daca vrei sa fii bine informat in legatura cu un anumit partener de afaceri sau un potential client, atunci apeleaza la un specialist care sa-ti ofere rapoarte de bonitate, menite sa-ti garanteze siguranta de care ai nevoie pentru dezvoltarea afacerii tale. Pro Kolekt, companie ce ofera servicii de management al riscului oriunde in lume, iti pune la dispozitie rapoarte de bonitate complete, detaliate si corecte cu privire la orice societate comerciala din tara si din strainatate.
 • Silvana Vorovenci
 • 04.03.2014
Pro Kolekt-Informare corecta si siguranta in afaceri
Pro Kolekt-Informare corecta si siguranta in afaceri
Informatiile corecte, sigure si complete asupra companiilor cu care doresti sa colaborezi sunt esentiale pentru stabilirea unor relatii de afaceri durabile si de succes. In fond, este necesar sa stii cu cine urmeaza sa faci afaceri, totul pentru siguranta firmei tale. Rapoartele de bonitate sunt o solutie idela atunci cand dorest sa verifici sau sa monitorizezi un posibil client/partener. Pentru o buna informare ai nevoie de sprijinul unor consultanti in domeniu capabili sa-ti furnizeze rapoarte complete asupra profilului companiei subiect. Pro Kolekt, expertul serviciilor de management al riscului comercial, oriunde in lume si cu precadere in Europa de Sud-Est, iti pune la dispozitie rapoarte de bonitate periodice despre evolutia clientului/colaboratorului de afaceri, intocmite dupa metode si tehnici de evaluare folosite pe plan international.
 • Silvana Vorovenci
 • 20.02.2014
Informatie si siguranta cu Pro Kolekt!
Informatie si siguranta cu Pro Kolekt!
Raportul de bonitate este o metoda prin care poti verifica sau monitoriza orice client sau partener si demersul afacerii acestuia. Perioada in care traim este mai dificila si, inainte de incredere, trebuie sa ai la indemana dovezi palpabile, care sa te convinga de avantajele si dezavantajele unei noi investitii sau colaborari. Pentru aceasta, firma Pro Kolekt din Bucuresti iti sta la dispozitie cu servicii profesionale privind rapoartele de bonitate, pe care le poate intocmi pentru tine la cerere.
 • Oana Birgaoanu
 • 26.01.2014
Alegeti partenerii de afaceri portiviti cu ajutorul Pro Kolekt
Alegeti partenerii de afaceri portiviti cu ajutorul Pro Kolekt
Iti doresti sa te extinzi pe piata de afaceri in care activezi insa acest lucru necesita semnarea unui parteneriat cu alte compani similare? Daca nu sti in cine sa ai incredere si vrei ca investitia ta sa aiba succesul dorit atunci trebuie sa beneficiezi de servicii de bonitate. Ce sunt aceste servicii si cum pot fi ele gestionate? Aceasta este intrebarea la care o sa raspundem in cele ce urmeaza, asadar nu ezitati si consultati randurile de mai jos.
 • Andrei
 • 17.12.2013
Colectare creante pe cale amiabila cu Pro Kolekt!
Colectare creante pe cale amiabila cu Pro Kolekt!
Datoriile pot reprezenta o grija apasatoare atat pentru persoanele care au imprumutat bani, cat si pentru cele care trebuie sa isi primeasca banii inapoi. Poate fi greu de crezut, dar stresul in legatura cu banii imprumutati este resimtit in aceeiasi masura si de cei care au ales sa ofere imprumutul. De cele mai multe ori, in cazul in care ai imprumutat bani cuiva si simti ca exista posibilitatea sa nu ii mai primesti inapoi, stii ca a venit vremea sa iei masuri. Cum este cel mai bines a reactionezi in astfel de cazuri?
 • Zorina Constantinescu
 • 30.10.2013
Pro Kolekt pentru siguranta in afaceri
Pro Kolekt pentru siguranta in afaceri
Recuperarea creantelor este de cele mai multe ori un proces complicat pentru orice afacere, indiferent de domeniul de activitate mai ales in vremuri dificile din punct de vedere economic. Atat bilanturile furnizorilor cat si cele ale vanzatorilor contin datorii din ce in ce mai mari cauzate de lipsa lichiditatilor si a disponibilitatilor banesti ale cleintilor. In prezent, companiile prefera sa reesaloneze si sa renegocieze plata facturilor pe care trebuie sa le incaseze, pana sa apeleze direct la instante, o cale consumatoare de timp si bani, care poate da rezultate dupa un timp relativ lung. O metoda mult mai simpla si eficienta este recuperarea creantelor pe cale amiabila.
 • Silvana Vorovenci
 • 11.11.2013