Prevas Prod

Str. Matei Spiridon, nr.19, sector 3
Articole
Prevas Prod te ajuta sa iti promovezi afacerea!
Prevas Prod te ajuta sa iti promovezi afacerea!
Promovarea face parte din gama actiunilor primordiale in momentul in care ti-ai infiintat o afacere. In ziua de azi, pentru a avea cat mai multi clienti, trebuie sa vii cu idei inteligente si atractive pentru toate categoriile de varsta; astfel, e vei asigura ca afacerea ta prospera in momentul de fata, dar si ca va avea clienti chiar si pe viitor.
 • Zorina Constantinescu
 • 24.04.2014
Casetele luminoase aduc un plus reclamei tale!
Casetele luminoase aduc un plus reclamei tale!
Reclamele luminoase pot fi considerate una dintre cele mai raspandite metode de a face reclama si le putem observa la fiecare colt de strada (fie ca este vorba despre un magazin de haine, fie de un supermarket, fie de un salon de infrumusetare).
 • Zoom Biz
 • 19.05.2014
Cauti servicii de grafica si DTP? – Prevas Prod
Cauti servicii de grafica si DTP? – Prevas Prod
Atunci cand ai o idee, insa nu stii ce sa ii mai adaugi ca sa obtii un rezultat final deosebit, trebuie sa apelezi la serviciile de grafica si DTP oferite de Prevas Prod.
 • Zorina Constantinescu
 • 10.04.2014
Steaguri de exterior doar prin Prevas Prod!
Steaguri de exterior doar prin Prevas Prod!
Esti in cautarea unei firme producatoare de steaguri de exterior personalizate in Bucuresti? Solutia vine de la Prevas Prod, companie specializata de peste 20 de ani, in productia de obiecte personalizate, in special pentru cluburi si federatii sportive. Astfel, Prevas Prod iti ofera solutii eficiente de semnalisitica exterioara, realizate prin diverse metode de personalizare, prin intermediul unor echipamente performante si a unei echipe formate exclusiv din specialisti in domeniu. Mai mult decat atat, Prevas Prod iti pune la dispozitie si tarife atractive, un motiv in plus sa apelezi la serviciile noastre.
 • Silvana Vorovenci
 • 28.03.2014
Vrei sa atragi clienti care sa iti cumpere produsele si serviciile? – Prevas Prod
Vrei sa atragi clienti care sa iti cumpere produsele si serviciile? – Prevas Prod
In cel de-al doilea aspect, te ajutam noi, echipa companiei Prevas Prod din Bucuresti. Detinem experienta necesara (compania fiind infiintata in anul 1991) pentru a va oferi servicii de calitate. Probabil, va veti gandi ca aceasta nu este de ajuns, lucru pe care vi-l confirmam fara sa stam pe ganduri pentru ca aveti dreptate. Lucrurile de care mai avem nevoie pentru a va garanta furnizarea unor servicii de exceptie, pe langa abilitati precum: creativitate, flexibilitate, dinamism, seriozitate, eficienta, promptitudine, etc., sunt, bineinteles, reprezentate de tehnologie de ultima ora si materiale de calitate superioara. Ei bine, acum da, puteti fi siguri ca parteneriatul pe care il veti lega cu societatea bucuresteana Prevas Prod in vederea furnizarii unor servicii ca inscriptionari vitrine, gravura laser, transfer si sublimare termica, serigrafie, imprimerie (directa sau cu video flex) sau pentru servicii de broderii, va decurge conform celor mai exigente asteptari si va va oferi rezultate ireprosabile care vor avea efectul scontat.
 • Anca Ionesei
 • 04.03.2014
Prevas Prod- pentru succes 100%
Prevas Prod- pentru succes 100%
Esti la inceput de drum in ale afacerilor, vrei sa te faci remarcat si, totodata, sa castigi un numar mai mare de clienti? Doresti ca firma ta sa se bucure de notorietate si sa se detaseze de restul firmelor concurente? Nimic mai simplu: promoveaza-te, si nu oricum, ci prin intermediul unor materiale promotionale. Simplu, rapid, eficient si ieftin! Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie un astfel de serviciu, Prevas Prod, specializata in productia de obiecte personalizate, este garantia ta pentru succesul afacerii tale. Cu alte cuvinte, Prevas Prod te face vizibil!
 • Silvana Vorovenci
 • 14.03.2014
Prevas Prod te face cunoscut!
Prevas Prod te face cunoscut!
Daca cifra de afeceri a companiei tale nu te multumeste si crezi ca imaginea firmei nu se bucura de notorietate, este semn ca trebuie sa iei masuri. Si nu trebuie sa te gandesti la masuri radicale de reducere a personalului sau la strategii de marketing costisitoare, ci la mici detalii care vor face ca firma ta sa fie cu adevarat cunoscuta. Asadar, este timpul sa te gandesti serios la o campanie de promovare prin intermediul materialelor promotionale. Eficient, simplu, rapid si ieftin. Astfel, elementele de care ai nevoie sa te faci cunoscut nu trebuie sa fie nici scumpe, nici pretentioase sau elaborate, ci din contra extrem de simple, dar cu efect imediat. Afla ca uneori, un pix inscriptionat cu logoul firmei tale poate avea un impact mai mare decat alete strategii de promovare infinita mai scumpe. Cu alte cuvinte, de ce sa investesti mult si sa obtii putin? Opteza pentru o solutie care iti va garanta succesul: materialele promotionale personalizate.
 • Silvana Vorovenci
 • 19.02.2014
Prevas Prod – Specialistul tau in semnalistica exterioara!
Prevas Prod – Specialistul tau in semnalistica exterioara!
Inscriptionarea vitrinelor este o metoda de a atrage privirile, dar si de informare sau de transmitere a brandului. In Bucuresti, firma Prevas Prod ofera servicii de inscriptionari vitrine care te poate ajuta sa iti decorezi vitrina si interiorul magazinului, al bancii, restaurantului sau al pub-ului tau, la preturi avantajoase. Indiferent de complexitatea inscriptiei pe care doresti sa o realizezi, Prevad Prod asigura obtinerea celor mai bune rezultate pentru o promovare si o informare corecta a potentialilor si actualilor clienti. Una dintre cele mai eficiente actiuni de publicitate este decorarea vitrinelor. Un geam mare sau un perete disponibil va face posibila expunerea la mari dimensiuni a ofertelor promotionale, a brandului companiei sau a produselor si serviciilor oferite. Toate serviciile si produsele oferite de Prevas Prod sunt comercializate la un raport calitate-pret extrem de avantajos.
 • Lavinia Bilba
 • 20.02.2014