Prest Expert

Str. M. Kogalniceanu, bl.97, sc. E, ap. 10
Articole
Auditor financiar Elena Bojan de la Prest Expert!
Auditor financiar Elena Bojan de la Prest Expert!
Daca ai nevoie de servicii profesioniste de audit financiar la preturi avantajoase, societatea Prest Expert vine in sprijinul clientilor sai. Prest Expert din Craiova detine toate cunostintele si competenta necesara pentru acoperirea nevoilor complexe ale acestora. Auditul financiar presupune examinarea unor informatii in mod profesionist si exprimarea unei opinii independente, facandu-se referire la anumite criterii de calitate. Astfel spus, orice analiza, orice control, orice verificare si orice studiu asupra unei sectiuni sau a unei parti din contabilitate sau din situatiile financiare ale unei entitati poate fi calificata ca audit financiar. Auditul financiar poate fi realizat doar de un membru al Camerei Auditorilor Financiari, statut care se obtine in urma participarii la cursuri specializate, sustinerea unor teste si dobandirea unui cumul de experienta in domeniul economic.
 • Lavinia Bilba
 • 18.02.2014
Ai nevoie de ajutorul unui auditor financiar? Iata unde ii gasesti pe ce mai buni! – Prest Expert
Ai nevoie de ajutorul unui auditor financiar? Iata unde ii gasesti pe ce mai buni! – Prest Expert
Societatea Prest Expert din Craiova va pune la dispozitie o gama larga si diversificata de servicii in domeniul financiar contabil si in domeniul politicilor manageriale. Printre acestea putem enumera: evaluarea economica, audit financiar, contabilitate, expertiza contabila, intocmire plan de afaceri si rapoarte economice, consultanta fiscala, manageriala si financiara, mediere si servicii de cenzorat. Fiecare dintre aceste servicii cuprind o serie de operatiuni specifice, in functie de necesitatile si cerintele clientilor nostri. Spre exemplu, un auditor financiar al companiei Prest Expert poate intocmi rapoarte de audit anuale, poate pune un diagnostic financiar, poate efectua auditul intern in cadrul unei societati sau organizatii, poate intreprinde investigatii financiare, poate efectua analize-diagnostic detaliate in vederea fuziunilor sau lichidarilor, certifica bilanturi contabile si transpune informatiile obtinute din acestea in alte sisteme contabile (IAS), etc.
 • Anca Ionesei
 • 20.02.2014
Prest Expert-Situatii financiare eficiente
Prest Expert-Situatii financiare eficiente
Doresti accesarea mai usoara a creditelor bancare pentru compania ta, sau obtinerea unor informatii concrete si obiective, furnizate de specialisti in domeniu cu privire la activitatea si situatiile financiare ale companiei? Pentru toate acestea apeleaza la servicii de audit financiar, menite sa ajute in mod substantial dezvoltarea operatiunilor societatii audite, procedura care atrage dupa sine numeroase beneficii, plecand de la verificarea amanuntita a conturilor si a opreatiunilor desfasurate de companie si pana la detectarea fraudelor si a erorilor.
 • Silvana Vorovenci
 • 06.02.2014
Prest Expert Craiova – specialistul de care ai nevoie!
Prest Expert Craiova – specialistul de care ai nevoie!
Cele mai profesionale servicii de evaluare economica, audit financiar, expertiza contabila, consultanta fiscala, mediere sau planuri de afaceri, ori solutii personalizate in domeniul politicilor manageriale iti sunt oferite de specialistii companiei Prest Expert din Craiova.
 • Mirela Sturzoiu
 • 08.04.2013
Prest Expert, un nume in auditul financiar
Prest Expert, un nume in auditul financiar
Auditul, respectiv examinarea de catre o persoana independenta si competenta a fidelitatii reprezentarilor contabile si financiare, a constituit si constituie cheia de bolta pentru probitatea si credibilitatea tranzactiilor economice. Activitatea de audit reprezinta o examinare profesionala a unei informatii, in vederea exprimarii unei opinii responsabile si independente, prin raportarea la un criteriu sau standard de calitate. Auditor acreditat Elena Bojan, reprezentant al societatii Prest Expert, iti ofera servicii performante de audit financiar, investigatii financiare, rapoarte de audit, evaluari si consultanta.
 • Oana Birgaoanu
 • 21.01.2014
Asigura succesul in afaceri apeland la serviciile Prest Expert
Asigura succesul in afaceri apeland la serviciile Prest Expert
Dupa cum bine stim, succesul in afaceri depinde de multe variabile care de multe ori pot da peste cap toate planurile dumneavoastra, sau care pot propulsa compania pe un drum ascendent impresionant. Dar pentru a tine sub control evolutia companiei, sau pentru a gestiona adecvat activitatiile depuse, urmarind stabilitatea financiara si cresterea profitului, trebuie sa beneficiem de ajutor de specialitate. Acest ajutor poate implica si serviciile unui autidor financiar acreditat, motiv pentru care in cele ce urmeaza o sa va descriu pe scurt activitatea companiei Prest Expert.
 • Andrei
 • 09.01.2014
Prest Expert: Auditor acreditat doamna Elena Bojan
Prest Expert: Auditor acreditat doamna Elena Bojan
Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra afacerii dumneavoastra si pentru a cunoaste cu exactitate ceea ce se intampla cu banii investiti sau cu situatia financiara in ansamblu, trebuie sa beneficiati de ajutorul unui auditor acreditat. Acesta va poate furniza date concrete ce pot fi apoi utilizate pentru a implementa solutii optime de redresare financiara, de imbunatatire a profitului si a performantelor, de iesirea din colaps financiar si asa mai departe. In cazul in care si dumneavoastra luati in considerare acest tip de servicii, in cele ce urmeaza o sa va prezint oferta companiei Prest Expert.
 • Andrei
 • 04.12.2013
Prest Expert: Auditor Financiar Elena Bojan
Prest Expert: Auditor Financiar Elena Bojan
Succesul in afaceri nu este de multe ori garantat doar de catre activitatea pe care o depun angajatii dumneavoastra sau de strategia de marketing pe care o implementati. Gestionarea unei afaceri trebuie sa tina cont de anumite aspecte vitale care de regula sunt strans legate de partea economica. In cazul in care doriti sa gestionati mult mai eficient banii care intra si pleaca in cadrul firmei dumneavoastra, nu ezitati si apelati la o persoana experimentata si cu o oarecare experienta in acest domeniu de activitate.
 • Andrei
 • 27.11.2013