Art Glass

Str. Stadionului

Prelucrarea sticlei Sibiu

Prelucrarea sticlei Sibiu 

 

In atelierul de creatie pe care il detine, Ion Tamaian impreuna cu cei 50 de angajati pe care ii are, se ocupa de prelucrarea sticlei in judetul Sibiu, localitatea Selimbar. Artistii atelierului, prin creatia si talentul lor transforma sticla obisnuita in obiecte de arta care sunt apreciate la nivel international si recunoscute ca adevarate valori.

Mestesugul prelucrarii sticlei este unul foarte delicat si necesita rabdare, foarte mult talent si imaginatie. Astfel avand cele 3 calitati mentionate anterior, Ion Tamaian a reusit sa isi creeze propriul atelier si a reusit de asemenea sa adune pe langa el alti 50 de mestesugari, impreuna transformand un talent in arta. 

Prin implicare, pasiune si munca devotata firma Ion Art Glass a reusit sa isi faca un remune national si international, azi oferind spre vanzare obiecte de arta catre tari din Uniunea Europeana dar si America si Canada.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Atelier creatie obiecte decorative Atelier creatie obiecte decorative
Atelier creatie obiecte decorative     Artistul sticlar Ion Tamaian detine un atelier de creatie de obiecte decorative in judetul Sibiu, localitatea…
Prelucrarea sticlei Sibiu Prelucrarea sticlei Sibiu
Prelucrarea sticlei Sibiu    In atelierul de creatie pe care il detine, Ion Tamaian impreuna cu cei 50 de angajati pe care ii are, se ocupa…