Polystart

Str. Ion Maiorescu, nr. 4
Despre companie

Polystart Craiova 

 

Infiintata in 1994, compania Polystart si-a propus sa dezvolte pentru partenerii sai solutii si servicii pentru constructii, cum ar fi sistemele de instalatii electrice, de incalzire, de aer conditionat, instalatii sanitare si de securitate.

Compania este grupata in mai multe ramuri, fiecare avand specializarea sa bine definita, fapt care ii permite companiei Polystart posibilitatea contractarii de lucrari cu specific sau abordarea unor lucrari integrale pentru proiecte complexe.

Polystart Impex care are ca domeniu de activitate antrepriza generala dedicate lucrarilor contractate integral si in plus ofera si servicii de facilitare a managementului. 

Polystart Clima Sistems se ocupa de proiectarea si executia sistemelor de incalzire, ventilatie, aer conditionat, instalatii sanitare si managementul cladirii. 

Polystart Power&Lights are ca domeniu de activitate exeutia si proiectarea instalatiilor de forta si de iluminat interior si exterior. 

Polystart Security care ofera servicii de integrare pentru sistemele de securitate.

Pana in prezent compania are un numar de 350 de specialisti, proiectanti, ingineri si tehnicieni, care dispun de o vasta experienta in domeniul constructiilor si instalatiilor. In plus firma dispune de o baza materiala puternica, care ii permite dezvoltarea si realizarea celor mai complexe proiecte, cu calitate foarte buna si de asemenea ii permite respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor, stabilite impreuna cu beneficiarii.

 

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Solutii hvac Craiova Solutii hvac Craiova
Solutii hvac Craiova    Compania Polystart ofera o gama larga de solutii HVAC in Craiova, pentru a veni in sprijinul clientolor si beneficiarilor.…
Instalatii tehnico-sanitare Instalatii tehnico-sanitare
Instalatii tehnico-sanitare    Datorita evolutiei si a extinderii necesitatilor umane, firma Polystart din Craiova va propune o gama de solutii…
Solutii instalatii electrice Solutii instalatii electrice
Solutii instalatii electrice     Daca aveti nevoie de solutii si sfaturi pentru instalatiile electrice aferente cladirii pe care o administrati,…
Date de contact
Str. Ion Maiorescu, nr. 4, Craiova, Judetul Dolj (vezi harta)
0251 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2811 vizualizari
0.00 / 0