Unipas Predal

Str. Sergent David Ilie, nr. 40, sector 4

Placari cu policarbonat

Echipa Unipas Predal se ocupa si de placari cu policarbonat, lucrari ce au ca scop obtinerea unor produse destinate in principal amenajarilor exterioare. Astfel, sunt create de la copertine si porti, pana la garduri si balustrade pline pentru terase si balcoane, produsele mentionate si nu numai remarcandu-se prin rezistenta, durabilitate, design modern, simplitate si eleganta desavarsita. 

Limita este doar imaginatia, iar plecand de la acest lucru, Unipas Predal executa placari cu policarbonat in functie de preferintele clientilor, chiar si cele mai neobisnuite idei de modele fiind puse in aplicare. Rezultatul? Produse 100% pesonalizate, originale, ce reflecta personalitatea sau gusturile clientului, ideale pentru lucrarile de amenajari. 

Daca sunteti interesat de aceste placari cu policarbonat, luati legatura cu reprezentantii firmei din Bucuresti. Acestia accepta orice provocare in materie de complexitate si design, in executia lucrarilor garantand respectarea intru-totul a cerintelor si preferintelor exprimate de catre clienti la inceputul colaborarii. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Compartimentari interioare aluminiu Compartimentari interioare aluminiu
Valorificarea inteligenta a spatiilor prin compartimentari interioare cu profile din aluminiu reprezinta o solutie pusa in practica si de catre cei de…
Placari cu policarbonat Placari cu policarbonat
Echipa Unipas Predal se ocupa si de placari cu policarbonat, lucrari ce au ca scop obtinerea unor produse destinate in principal amenajarilor exterioare.…