Pintexim - Fabrica de papetarie

B-dul Carol I, nr. 5
Despre companie

- Compania PINTEXIM este o societate cu capital integral romanesc,  infiintata în 1994, avand ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de papetarie si birotica a produselor si ambalajelor din hartie si carton, editarea cartilor, brosurilor si altor publicatii, toate dupa modele de conceptie proprie.

- Inca de la infiintare PINTEXIM a urmarit sa ofere produse si servicii de calitate si sa aiba o politica de preturi flexibila, orientata spre nevoile clientilor.

- Oferta PINTEXIM cuprinde  articole  de  papetarie  si birotica in numar de peste 1500 repere ce provin din productia proprie, indigena si din import. .

- Compania PINTEXIM va poate sprijini in activitatea dumneavoastra de aprovizionare si consum propriu cu urmatoarele produse:


- Produse din hartie: hartie de copiator, plicuri, etichete autoadezive, hartie imprimanta, role din hartie, registre , bloc notess-uri, caiete pentru birou, cuburi, tipizate, carton carti vizita, hartie foto, hartie milimetrica, hartie colorata, hartie in formate mari.


- Organizare si arhivare: dosare carton, dosare plastic, mape din carton, mape si serviete din plastic, spire plastic, bibliorafturi.


- Ambalare si marcare: benzi adezive, marcatoare, consumabile, diferite produse pentru ambalare.


- Comunicare si prezentare: flipchart, table magnetice, panouri de pluta, mape de prezentare, accesorii pentru indosariere.


- Produse scolare: acuarele, carioci, creioane, creioane colorate, pensule, stilouri, pixuri, caiete scolare, radiere, rigle si alte accesorii, penare, ghiozdane.


- Instrumente de scris: creioane, creioane mecanice, corectoare, pixuri, rollere, stilouri, textmarkere.


- Accesorii pentru birou: cub hartie cu suport, post – it, capsatoare, calculatoare de birou, cerneala, CD-uri, DVD -uri, perforatoare, agrafe, capse, scotch, indigo, lipici, tus pentru stampile, tusiere, tavite pentru documente, suporti verticali pentru reviste, suporti instrumente de scris.


- Promotionale: agende, calendare, felicitari, pixuri, brighete , sacose.

 

- Inspirat din necesitatea omului ocupat, din respectul pentru calitate si din dorinta de a va putea oferi mai mult timp liber, magazinul nostru ofera papetarie de cea mai buna calitate, pentru oamenii ocupati, pentru oamenii care pretuiesc timpul liber.   

- Oferta noastra este si va fi rezultatul dorintelor solicitarilor si aprecierilor dumneavoastra.

- Atitudinea  PINTEXIM se reflecta  prin calitate si  diversitate,  prin  preturi competitive si prin politica echipei noastre de a mentine o legatura stransa cu clientii sai.

- Preturile negociabile, termenele de plata, livrare gratuita, stocuri nelimitate toate acestea contribuie la o colaborare unica cu partenerii nostri.

 
Lasa un comentariu
Date de contact
B-dul Carol I, nr. 5, Craiova, Judetul Dolj (vezi harta)
0251 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2922 vizualizari
0.00 / 0