Piastrelle Est Design

STR.Tesatorilor,NR 17
Despre companie

În portofoliul de produse Piastrelle se regăsesc în principal plăci ceramice într-o gamă extrem de variată, având ca destinație amenajarea spațiilor rezidențiale, comerciale sau industriale.

Portofoliul de produse include, de asemenea, toată gama de obiecte destinate amenajărilor complete ale camerelor de baie de înaltă clasă, pornind de la căzi și cabine de duș, mobilier de baie, robinetărie, accesorii de baie și de asemenea alte materiale destinate amenajărilor cu stil a spațiilor cu diverse destinații. Astfel, în portofoliul Piastrelle au fost adăugate treptat și alte materiale: parchet masiv dublu sau triplu stratificat, mozaic decorativ, mochetă, covor PVC și nu în ultimul rând toate materialele necesare montajului și întreținerii produselor comercializate: adezivi, chituri, hidroizolații, sape și mortare pentru construcții.

Pentru proiectele industriale și comerciale oferim soluții tehnice dedicate precum structuri de fațade ventilate cu plăci ceramice, pardoseli flotante pentru interior sau exterior, mochetă profesională pentru spații publice, covor PVC profesional și multe alte soluții inovative pentru construcții de excepție.

Lasa un comentariu
Date de contact
STR.Tesatorilor,NR 17, Lugoj, Judetul Timis (vezi harta)
0256 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
1735 vizualizari
0.00 / 0