Gall Trophy

Str. Paris nr. 2A

Personalizare trofee

Avand in vedere faptul ca performantele sportive merita sa fie recunoscute, se ofera servicii de personalizare trofee, cupe si alte produse asemanatoare pentru ca fiecare premiu sa fie unic. Cea mai uzuala metoda de personalizare este gravarea, realizata cu instrumente de precizie care realizeaza mici adancituri in material, adaptate la tipul acestuia.

Gravarea este recomandata pentru cupe, medalii, trofee si alte produse de acest gen, pentru ca ele sunt pastrate de obicei o perioada indelungata si literele gravate nu au cum sa se stearga sau sa-si piarda valoarea. Fontul utilizat pentru texte este unul special, cald si in acelasi timp impunator, care transmite importanta fiecarui premiu castigat prin eforturi sustinute. Pe trofee si cupe pot fi trasate si reprezentari grafice realizate prin linii.

Alte tehnologii de personalizare sunt tiparirea si sublimarea, utilizate de obicei la diplome si imprimarea textului sau imaginilor pe panglicile decorative sau alte obiecte realizate din tesaturi.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Personalizare trofee Personalizare trofee
Avand in vedere faptul ca performantele sportive merita sa fie recunoscute, se ofera servicii de personalizare trofee, cupe si alte produse asemanatoare…