Dragstar

Intrarea Aurel Vlaicu, nr. 13

Personalizare lumanari

Realizam produse speciale pentru dumneavoastra prin serviciul de personalizare lumanari, disponibil pentru orice tip de lumanare creata: lumanari sculptate sau simple pentru nunta, lumanari pentru botez, lumanari sculptate decorative.

Inafara modelelor standard pe care le oferim, dumneavoastra puteti interveni asupra oricarui aspect ce tine de design si comanda aplicarea diverselor texte direct pe lumanare, pentru a ramane in vitrina sau coltisorul dumneavoastra cu amintiri frumoase si obiecte decorative.

Libertatea de modificari pe care le puteti aduce se refera la dimensiunile lumanarii, designul taieturilor, numarul de coloane, cantitatea de culoare introdusa, combinatia de culori si accesoriile. In modelul lumanarii pot fi incluse cifre si litere din ceara colorata, astfel ca la un botez de exemplu puteti scrie pe lumanare numele celui mic.

Va puteti bucura oricand de serviciul de personalizare lumanari, prin contactarea reprezentantilor Dragstar. Va oferim flexibilitate maxima, pentru a obtine propriile creatii care sa ofere personalitate oricarui eveniment sau locuinte.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Personalizare lumanari Personalizare lumanari
Realizam produse speciale pentru dumneavoastra prin serviciul de personalizare lumanari, disponibil pentru orice tip de lumanare creata: lumanari sculptate…