Sun Leader SRL

Institutului 10

Pergola Retractabila Flat Variance

Termen de livrare
pana la 30 zile

Pergola retractabila Flat Variance este formata din 2 pergole Flat City, alipite. Are structura independenta si deschiderea  maxima este de 10m.

Poate dispune de sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Aprinde si stinge luminile de pe terasa din telecomanda sau cu aplicatia de pe telefon!

Structura este din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic. Accesoriile de prindere sunt din otel inoxidabil. Membrana este din PVC cu insertie de carbon care impiedica formarea efectului de sera, fabricata in Germania (Low&Bonar). Pe deasupra are un strat acrilic ce o face usor de curatat si 100% impermeabila. Sun Leader ofera o gama variata de culori atat pentru membrana acoperisului retractabil cat si pentru structura de aluminiu, cu vopsea germana certificata Pulver.

Pergola rezista la ploi abundente si vant puternic (cca 74km/h).

Pergola Flat Variance poate fi controlata din telecomanda sau prin aplicatia pentru telefon (indiferent de locatia in care te afli). Toate acestea sunt posibile cu tehnologia pusa la dispozitie de Somfy.

Ce altceva mai puteti aduce unei terase pentru a iesi cat mai mult in evidenta? Sisteme automatizate sau manuale de inchideri din sticla, pardoseala exterioara de tip decking din lemn termotratat sau WPC cu mase plastice, incalzire pentru terasa, sisteme de umbrire Zipscreen care se ruleaza si mobilier.

Sun Leader face lucrari in toata tara. Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta personalizata, cu cel mai bun raport calitate-pret.

Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0770 444 777 sau 0774 444 888.

Vizitati-ne site-ul la www.pergole-retractabile.ro sau https://www.pergole-retractabile.ro/

Pagina noastra de Facebook este https://www.facebook.com/sunleader/

Sun Leader – Living the Premium Lifestyle

Lasa un comentariu
Alte produse
Pergole Retractabile Flat Pergole Retractabile Flat
Pergole Retractabile
Pergola retractabila Flat este cel mai popular model de pergola. Un model simplu de pergola mobila cu telecomanda, ce se poate incadra in orice proiect…
Pergola Retractabila Flat City Pergola Retractabila Flat City
Pergole Retractabile
FLAT CITY Pergola retractabila Flat City este un model ce impresioneaza prin forma si design. Este prinsa de perete cu tiranti, deci este o pergola in…
Pergola Retractabila Flat Harmony Pergola Retractabila Flat Harmony
Pergole Retractabile
Pergola retractabila Flat Harmony este formata din 2 pergole Flat, alipite. Are structura independenta si deschiderea  maxima este de 18m. Poate…
Pergola Retractabila Flat Variance Pergola Retractabila Flat Variance
Pergole Retractabile
Pergola retractabila Flat Variance este formata din 2 pergole Flat City, alipite. Are structura independenta si deschiderea  maxima este de 10m.…