Pensiunea Pomicom

Satul Satic
Despre companie

Pomicom 

 

Situata in judetul Arges, la poalele muntelui Grindu care apartine Masivului Piatra Craiului, pensiunea Pomicom va pune la dispozitie 30 de locuri pentru cazare. Pensiunea va ofera camere complet utilate, la un pret mai mult decat accesibil, ce nu are concurenta!

Pe langa serviciile de cazare, pensiunea Pomicom se mai ocupa si de organizarea de evenimente si mese festive pentru diverse ocazii si sarbatori. In plus pentru cei pasionati de vanatoare, personalul pensiunii organizeaza si astfel de activitati, in cele mai bune conditii de siguranta.

Satul Satic in care este amplasata pensiunea, se afla la 12 km de Rucar si la 50 de km de Brasov si este cunoscut pentru privelistile mininate, pentru curatenia si linistea care domneasc in aceste locuri.

Cunoscatorii, care frecventeaza aceste zone, vin aici pentru frumusetile peisajelor, pentru drumetiile pe care le pot face atat pe muntele Grindu cat si pe Masivul Piatra Craiului si pentru a se relaxa alaturi de familie.

Toata aceasta zona esta parte integranta a parcului national Piatra Craiului si este o arie protejata din decizia Consiliului de Ministri.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Cazare Rucar Cazare Rucar
Cazare Rucar     Daca doriti sa va petreceti weekendu la munte si cautati cazare in zona Rucar, pensiunea Pomicom este o alegere ideala si accesibila.…
Organizari evenimente Organizari evenimente
Organizari evenimente     Daca doriti sa va petreceti sarbatorile departe de casa, pensiunea Pomicom se ocupa si de organizari de evenimente pentru…
Organizare vanatoare Organizare vanatoare
Organizare vanatoare     Personalul pensiunii Pomicom se ocupa si de organizarea activitatilor de vanatoare, pentru cei care sunt interesati…
Date de contact
Satul Satic, Rucar, Judetul Arges (vezi harta)
0248 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3148 vizualizari
0.00 / 0