Paris Beauty

Sos. Mangaliei 63
Despre companie

Paris Beauty Constanta 

 

Nascut din slabiciunea pentru frumos si dedicat produselor 100% naturale, magazinul online Paris Beauty, introduce pe piata din Romania o gama variata de produse Bio destinate ingrijirii, frumusetii si igienei personale.

Din dorinta de a oferi cele mai bune si sanatoase produse clientilor, firma s-a opus vehement cosmeticelor pe baza de compusi chimici astfel devenind un important pilon in promovarea unui stil de viata Bio prin introducerea cunoscutelor branduri Couleur Caramel si Florame, care au dezvoltat o intreaga gama de cosmetice organice.

Produsele au la baza uleiuri esentiale pure, parfumuri naturale si ingrediente naturale selectate cu mare atentie, care sunt acreditate de Cosmebio si certificate Ecocert.

In gama de produse furnizate in cadrul site-ului se includ: produse pentru ingrijire corporala, produse deidate ingrijirii tenului, produse pentru buze, produse pentru manichiura, parfumuri, produse dedicate femeilor, produse pentru baie si chiar produse pentru locuinta dumneavoastra. 

In plus prin intermediul site-ului va puteti informa asupra beneficiilor si utilitatii produselor Bio care incep din ce in ce mai mult sa aiba rezonanta si sa se impuna pe piata mondiala, deoarece acestea promoveaza sanatatea si frumusetea naturala, inlocuind factorii de ordin chimic.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Vanzare produse ingrijire personala Constanta Vanzare produse ingrijire personala Constanta
Produse Paris Beauty
Vanzare produse ingrijire personala Constanta    Doriti sa aratati bine indiferent de varsta? Magazinul online Paris Beauty pune la vanzare…
Produse online pentru ingrijirea tenului Produse online pentru ingrijirea tenului
Produse Paris Beauty
Produse online pentru ingrijirea tenului    Pentru un aspect impecabil, Paris Beauty va recomanda produsele online pentru ingrijirea tenului,…
Cosmetice online pentru ochi Cosmetice online pentru ochi
Produse Paris Beauty
Cosmetice online pentru ochi    Ochii sunt oglinda sufletului, de aceea Paris Beauty ofera o varietate de cosmetice online pentru ochi, de la…
Date de contact
Sos. Mangaliei 63, Constanta, Judetul Constanta (vezi harta)
0735 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3124 vizualizari
0.00 / 0