Paperina

sector 6, Bucuresti
Articole
Jucarii de lemn
Jucarii de lemn
Atunci cand sunt mici, copiilor trebuie sa li se acorde o atentie sporita, in principal deoarece sunt incapabili sa se apere singuri sau sa realizeze ca se supun la unele pericole in activitatile lor zilnice. Parintii, bunicii sau tot mai des, bonele sunt principalii responsabili de modul in care cresc si sunt educati copiii, pana sa fie inscrisi intr-o forma de invatamant, insa rolul lor continua chiar si dupa aceasta etapa.
  • Bianca Hau
  • 07.06.2016
Jucarii de lemn si dezvoltarea celor mici
Jucarii de lemn si dezvoltarea celor mici
Lumea copiilor este vie, colorata, plina de imaginatie si mai ales, lipsita de griji. Poate tocmai de aceia, copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata fiecaruia. Si pentru ca cei mici trebuie sa invete prin joaca, Paperina pune la dispozitia dumneavoastra, a patintilor, o varietate foarte mare de jucarii de lemn dar si papusi, caractere din desenele preferate de cei mici precum si multe altele.
  • Bianca Hau
  • 31.05.2016
Despre jucarii si rolul lor pentru copii
Despre jucarii si rolul lor pentru copii
Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si, totodata contribuie cel mai bine la educatia acestuia. Practic joaca este un limbaj universal al copiilor. Daca sunteti in cautarea unor jucarii de plus sau de orice alt tip, magazinul nostru online Paperina vine in intampinarea necesitatilor dumneavoastra va oferim jucariile cele mai frumoase si atractive, astfel incat copii vor fi deosebit de incantati sa le aiba si desigur, sa se joace cu ele.
  • Bianca Hau
  • 03.05.2016
Jucariile de plus – o bucurie pentru cei mici
Jucariile de plus – o bucurie pentru cei mici
Inca de la cateva luni de viata, copii sunt fascinati de jucariile de plus. Fie ca este vorba de jucarii mici sau mari, viu colorate sau uni, fiecare micut se bucura la vederea unui astfel de obiect. Jucariile de plus aduc intotdeauna zambete pe fetele celor care le primesc.
  • Bianca Hau
  • 14.03.2016