Solarvest

Str. Moldovei, nr. 76, bl X88, ap. 12

Panouri fotovoltaice

Panouri fotovoltaice

 

V-ati saturat sa platiti pentru apa calda si caldura? Va oferim o solutie rentabila: panouri fotovoltaice - eficienta si fiabilitate.

Panourile fotovoltaice reprezinta o solutie de viitor dat fiind faptul ca prognoza in ceea ce priveste evolutia pretulu energiei electrice este tot mai sumbra. Acestea se pot monta atat pe acoperisuri cat si pe terenuri.

Solarvest comercializeaza o gama diversa de panouri fotovoltaice. Acestea sunt produse de companii cu renume in domeniul fotovoltaic: Sanyo, Bosch, Solon, Wiosun, Q.Cells, Suntech, Solar World, Soltecture, etc.

Panourile fotovoltaice fabricate de Sanyo sunt renumite pentru fiabilitatea in timp si randamentul crescut. Fata de panourile traditionale, acestea au o putere mai mare, astfel ca veti avea nevoie de un numar mai mic de panouri pentru obtinerea performantei.

Solon se numara printre cei mai mari producatori de panouri solare fotovoltaice din Europa. De asemenea, societatea furnizeaza sisteme de mari dimensiuni pentru centralele electrice solare.

 

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice
Sisteme fotovoltaice
Panouri fotovoltaice   V-ati saturat sa platiti pentru apa calda si caldura? Va oferim o solutie rentabila: panouri fotovoltaice - eficienta si fiabilitate.…
Panouri solare termice Oradea Panouri solare termice Oradea
Sisteme solare termice
Panouri solare termice Oradea   Solarvest va ofera panouri solare termice la preturi avantajoase. Utilizate pentru obtinerea apei calde si a caldurii…
Panouri solare hibride Panouri solare hibride
Panouri
Panouri solare hibride   O solutie inovativa pentru obtinera apei calde si a caldurii - panouri solare hibride. Acestea au o eficienta energetica…