Palestral Imobiliare

Str. Toamnei nr.20
Despre companie

Palestral Imobiliare 

 

Agentia Palestral s-a lansat pe piata imobiliara din Brasov inca din anul 2008 impunandu-se pe prin serviciile de calitate pe care le-a pus la dispozitia clientilor.

In cadrul serviciilor oferite se numara inchirierea si vanzarea de apartamente, garsoniere, case, vile, spatii comerciale si terenuri. In plus puteti beneficia si de consultanta si consiliere privind creditele sau leasing-urile imobiliare. Cat despre obtinerea acestora, agentii si specialistii Palestral vor facilita obtinerea banilor necesari si va vor ajuta in intocmirea documentatiei necesare in acest sens.

Prin intermediul personalului calificat si a experientei in domeniu, agentia imobiliara Palestral va ofera garantia ca imobilul cumparat sau inchiriat este cea mai buna alegere, care se potriveste perfect nevoilor dumneavoastra.

In schimbul serviciilor oferite, agentia Palestral Imobiliare percepe un comision. Comisionul aplicat la intermedierea tranzactiilor include o serie de beneficii precum identificarea si prezentarea proprietatilor care corespund solicitarii dumneavoastra, verificarea juridica a proprietatii, intocmirea antecontractului de vanzare-cumparare, intocmirea dosarului notarial si asistenta la semnarea contractului final.

Solicitati cu incredere ajutorul agentilor imobiliari Palestral si acestia vor veni cu cea mai buna solutie pentru dumneavoastra!

 

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Vanzari apartamente Brasov Vanzari apartamente Brasov
Vanzari apartamente Brasov   Doriti sa va cumparati un apartament? Agentia imobiliara Palestral intermediaza vanzarea de apartamente in cele…
Inchirieri garsoniere Brasov Inchirieri garsoniere Brasov
Inchirieri garsoniere Brasov   Cele mai avantajoase oferte de inchirieri garsoniere din orasul Brasov le gasiti la agentia Palestral Imobiliare.…
Inchirieri case Brasov Inchirieri case Brasov
Inchirieri case Brasov   Visezi sa ai casa ta? Acest lucru poate deveni realitate. Consulta acum ofertele de inchirieri case in orasul Brasov ale…
Date de contact
Str. Toamnei nr.20, Brasov, Judetul Brasov (vezi harta)
0268.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3708 vizualizari
0.00 / 0