OVEUS SRL

Negustori 23-25, Sector 2, Bucuresti
Despre companie

OVEUS este o agentie de publicitate din municipiul Bucuresti, specializata in marketing digital. Fondata in 2015, agentia de marketing digital a ajutat numerosi clienti din industrii diverse sa obtina rezultate masurabile.

In ultimii ani, tot mai multe afaceri se orienteaza catre optimizare SEO. Cautarile organice dupa diverse produse sau servicii genereaza clienti. Clientii pot fi usor fidelizati, prin urmare, ne putem referi la un proces de branding foarte bine structurat. Produsele si serviciile non-brand au devenit o sursa importanta si de reputatie. Fiind intre primele rezultate din nisa ta, poti demostra valoarea companiei tale. Serviciile sau produsele tale vor fi bine vazute de public, deoarece topul Google este adesea considerat un indicator de performanta.

Pentru a obtine rezultate cat mai bune si concrete din online, afacerea ta are nevoie de citari si un proces de link-building serios. Pentru acest lucru, specialistii nostri se ocupa de obtinerea celor mai relevante link-uri. Astfel, vei obtine link-uri nisate, din industria ta. Google va da o importanta mult mai mare site-ului tau. De altfel, peste 70% din factorii de ranking sunt externi. Intr-o piata din ce in ce mai competitiva, faptul ca reviste sau ziare scriu pozitiv despre tine, s-ar putea sa-ti aduca mai multe beneficii ca niciodata. Echipa noastra de Digital PR pot obtine rezultate de valoare.

Talentul si creativitatea expertilor nostri in optimizare SEO, dar si publicitate online, ne recomanda sa va ajutam in realizarea obiectivelor companiei tale. Vei obtine profit mai mare ca niciodata daca lucrezi cu noi. Suntem o agentie SEO full-service. Complementam procesul de optimizare SEO cu servicii de digital marketing precum Google Ads, Facebook Ads si marketing afiliat. 

Daca ai nevoie de o agentie SEO sau ai nevoie de optimizarea campaniilor de PPC, suntem echipa cu care trebuie sa lucrezi acum.

Lasa un comentariu
Date de contact
Negustori 23-25, Sector 2, Bucuresti, Bucure┼čti, Judetul Bucure┼čti
07200*****
Statistica
0 aprecieri
2040 vizualizari
0.00 / 0