Orient Hyperconstruct

Soseaua Centurii nr.8A
Despre companie

Orient Hyperconstruct

 

Compania Orient Hyperconstruct are ca principal obiect de activitate comertul en-detail si cu ridicata cu materiale, unelte si scule pentru constructii, comertul materialelor lemnoase, inchirierea si subinchirierea de bunuri imobilare. Dispunem de un magazin de desfacere cu o suprafata de 2000 mp, 16 raioane specializate, aflat intr-o zona cu trafic intens.

Produsele noastre sunt importate din China, Bulgaria, Polonia si Turcia astfel putem face fata cu brio concurentei interne. Clientii nostri sunt reprezentati de persoane juridice - distribuitori nationali si persoane fizice interesate de calitate la preturi avantajoase.

Orient Hyperconstruct doreste semnarea unor contracte de distributie cu clauze exclusiviste, prin acestea oferind preturi avantajoase si bonusuri la targetele de vanzari indeplinite.

Pentru extinderea portofoliului de clienti ne-am format o linie de distributie proprie la nivel national pentru gresie portelanata, produse sanitare, parchet din bambus si laminat. Societatea noastra a reusit sa se dezvolte datorita promtitudinii si seriozitatii cu care tratam relatiile contractuale, incercand sa rezolvam in cel mai scurt timp cerintele clientilor.

Vanzarea produselor noastre se desfasoara pe doua planuri: in cadrul magazinului propriu si pin intermediul distribuitorilor nationali. Pentru ca oferta noastra sa fie cunoscuta de catre marile companii, echipa noastra de vanzari depune eforturi sustinute.

Orient Hyperconstruct a castigat numeroase premii datorita calitatii serviciilor, seriozitatii si atentiei cu care isi trateaza clientii.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Producator usi metalice Bucuresti Producator usi metalice Bucuresti
Produse Orient Hyperconstruct
Producator usi metalice Bucuresti   Orient Hyperconstruct Bucuresti este producator de usi metalice la standarde de calitate ridicate. Cele mai bune…
Accesorii de baie Bucuresti Accesorii de baie Bucuresti
Produse Orient Hyperconstruct
Accesorii de baie Bucuresti   Compania Orient Hyperconstruct Bucuresti comercializeaza o gama diversa de accesorii de baie. Ofera baii tale un aspect…
Producator usi MDF Producator usi MDF
Produse Orient Hyperconstruct
Producator usi MDF   Orient Hyperconstruct este producator de usi MDF intr-o gama larga de modele, culori si finisaje. Consultati oferta noastra…
Date de contact
Soseaua Centurii nr.8A, Voluntari, Judetul Ilfov (vezi harta)
021.3*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
5596 vizualizari
0.00 / 0