Carm D' Or

Str. Dragos Voda Nr. 23
Articole
Organizare evenimente Timisoara
Organizare evenimente Timisoara
Nunta este pentru multe cupluri cel mai asteptat moment. Totusi, pana in marea zi in care cei doi aleg sa isi uneasca destinele, sunt necesare foarte multe pregatiri si trebuie acordata atentie chiar si celor mai mici detalii pentru ca totul, la final sa fie perfect, iar invitatii sa fie multumiti.
 • Bianca Hau
 • 27.06.2016
Un sfat din partea expertilor in consultanta organizare evenimente Timisoara Carm d’Or
Un sfat din partea expertilor in consultanta organizare evenimente Timisoara Carm d’Or
Stim cat de important este ca un eveniment sa fie perfect, de la alegerea locatiei, pana la cele mai mici detalii cum ar fi aranjamentele florale. Din acest motiv, Carm d’Or vine sa va ofere servicii complete de consultanta organizare evenimente Timisoara prin care noi va preluam toate motivele de stres de pe umeri si va oferim cate o solutie pentru orice ce tine de evenimentul dumneavoastra.
 • Bianca Hau
 • 29.04.2016
Firma de consultanta organizare evenimente Timisoara Carm d’Or pentru un eveniment reusit
Firma de consultanta organizare evenimente Timisoara Carm d’Or pentru un eveniment reusit
Care este secretul unui eveniment perfect? Ei bine, inca de la bun inceput trebuie sa spunem ca fiecare eveniment este unic in felul sau, practic, un eveniment descrie in mod fidel personalitatea si gusturile fiecaruia.
 • Bianca Hau
 • 06.05.2016
Aranjamente florale personalizate pentru orice eveniment – Carm D’or
Aranjamente florale personalizate pentru orice eveniment – Carm D’or
Decoratiunile pentru orice tip de eveniment (de la intalniri intime pana la nunti complexe) cuprind intotdeauna si aranjamente florale, acestea fiind cele care alcatuiesc tematica ocaziei respective. In cazul in care aveti nevoie de aranjamente florale pentru nunta sau pentru botezul copilului vostru, atunci cand alegeti aranjamentele florale, trebuie sa tineti cont si de tipul locatiei, dar si de sezon, de preferintele invitatilor sau de numarul acestora, s.a. Specialistii companiei Carm D’or vor avea grija sa va ofere aranjamente florale personalizate care sa fie in acord cu toate aceste conditii pentru a se integra perfect in decorul respectiv. Noi va punem la dispozitie o multitudine de tipuri de flori atat clasice (trandafiri, orhidee, s.a.), cat si flori nu foarte des intalnite (floarea soarelui, flori tropicale, etc.). Le puteti alege pe cele care vi se potrivesc cel mai bine!
 • Anca Ionesei
 • 05.02.2014
Bucura-te de frumusetea florilor cu Carm D’Or
Bucura-te de frumusetea florilor cu Carm D’Or
Alegerea florilor si imbinarea lor armonioasa este o arta. Chiar daca fiecre buchet isi are farmecul sau, exista combinatii de flori deosebite si unice ce pot face deliciul chiar si celor mai exigente gusturi in materie de aranjamente florale. Daca adaugi la toate acestea un strop de originalitate si inventivitate, obtii reteta succesului. Astfel, evenimentul tau se poate bucura de aranjamente florale personalizate, apreciate si foarte la moda.
 • Silvana Vorovenci
 • 21.11.2013
Carm d’or: Aranjamente florale inedite
Carm d’or: Aranjamente florale inedite
Carm d’or doreste sa vina in ajutorul iubitorilor de flori oferind servicii inedite pentru cei ce doresc sa ofere un buchet floral, un aranjament sau chiar pentru organizarea de evenimente precum nunti, botezuri, zile onomastice, majorate, petreceri private si asa mai departe. Aranjamentele florale personalizate sunt cele ce exprima cel mai bine sentimentele dumneavoastra sau mesajul pe care doriti sa il transmiteti. De aceea, este recomandat ca tunci cand vreti sa organizati un eveniment special, sau cand vreti sa surprindeti prin originalitate sa alegeti aranjamentele florale personalizate. Acestea sunt realizate in functie de preferintele dumneavoastra, netinandu-se cont de tendinte sau stereotipuri.
 • Andrei
 • 18.10.2013
Carm D’ Or, stilul care te defineste
Carm D’ Or, stilul care te defineste
Carm D’Or – pentru ca detaliile fac diferenta! Atunci cand dai o petrecere iti doresti ca aceasta sa fie un real succes. In minte ai multe idei, de la flori, pana la aranjarea meselor, a huselor si chiar si a invitatiilor. Insa nu te poti descurca de unul singur, caci esti si un om al muncii, care isi desfasoara activitatea in alte domenii. Asa ca, este cazul sa apelezi la o firma specializata in organizarea de evenimente. Desigur, doar o firma profi poate intelege ideile tale, poate comunica cu tine si, mai presus de toate, iti poate implini viziunea.
 • Oana Birgaoanu
 • 25.09.2013
Pentru evenimente memorabile inchireaza mobilierul necesar de la Carm d’or
Pentru evenimente memorabile inchireaza mobilierul necesar de la Carm d’or
Printre serviciile oferite de Carm d’or trebuie sa mentionam si inchirierea de mobilier necesar organizarii unei nunti, unui botez, majorat si asa mai departe. De cele mai multe ori ajungeti in situatia in care aveti sala disponibila, dar mobilierul specific evenimentului in cauza lipseste. Cum timpul este scurt si cum mai aveti si alte lucruri de pus la punct, inchirierea unui mobilier pare si este cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Carm d’or dispune de mobilier specific pentru orice tip de eveniment. Inchirierea se poate face pentru o singura zi, sau pentru o perioada mai indelungata, in functie de natura evenimentului desfasurat, sau in functie de preferintele si necesitatiile beneficiarului.
 • Andrei
 • 02.09.2013