Ii Pusi Bogdan Alin

Str. Bem Jozsef, Nr.19

Oregano uscat

Se foloseşte cu precădere în preparatele italiene, fiind condimentul clasic al sosurilor pentru pizza, paste, salate. Oregano este totodată o prezenţă plăcut in preparatele din peşte şi fripturi, se foloseste la supe, la legume fierte sau înăbuşite. De altfel, oregano este considerat indispensabil şi în bucătăria mexicană, fiind folosit în amestec cu chili pentru asezonarea cunoscutului Chili con carne. Bucătăria franceză, în special cea provensală, îl foloseşte în amestecul tipic de ierburi. Oregano se asociază bine cu mâncărurile de legume pregătite din dovlecei, ardei graşi şi cartofi, dar şi cu fripturile de porc, vită şi miel.
Lasa un comentariu
Alte produse
Piper verde boabe Piper verde boabe
Condimente intregi
Piperul verde este unul din cele mai aromate tipuri. Este utilizat preponderent în prepararea sosurilor pentru friptură, grătar ÅŸi a muÅŸtarului.…
Seminte de dovleac decojite Seminte de dovleac decojite
Condimente intregi
Dovleacul, un aliment-medicament, cu un gust aromat, bogat în vitaminele E ÅŸi C, în săruri în minerale (magneziu, potasiu), glucide ÅŸi în antioxidanÅ£i,…
Seminte de in Seminte de in
Condimente intregi
Bogate in acizi grasi omega-3, dar si in proteine si fibre, semintele de in sunt poate printre cele mai benefice seminte pe care le putem consuma. Printre…
Scortisoara bucati Scortisoara bucati
Condimente intregi
ScorÈ›iÈ™oara (Cinnamomum verum, sinonim cu C. zeylanicum) este coaja de culoare roÈ™cată-cenuÈ™ie, a scorÈ›iÈ™orului, un arbore mic, exotic, veÈ™nic…