on top international srl

Mihai Bravu NR.290, magazin ONTopGsm
Despre companie
Vino in magazin si ridicati cardul de fidelitate GRATIS

Pentru emiterea cardului de fidelitate cumparatorul este rugat sa completeze corect formularul de emitere card, altfel SC ON TOP INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de emitere card.

 

Îți mulțumim pentru că ne ești alături și te răsplătim pentru timpul petrecut în rețea! Astfel, am creat următoarele pachete de beneficii pentru tine: Red, Brown, Silver, Gold, Platinium

Ele sunt disponibile pentru clienții persoane fizice si persoane juridice în funcție de valoarea facturilor de achizitie la producele ce le comercializeaza On Top International srl , vechimea în rețea și varietatea de servicii folosite.

În funcție de valoarea facturilor, vechimea în reţea şi utilizarea concomitentă a mai multor servicii distincte, acumulezi lunar puncte de fidelitate.

La fiecare 15 lei din produsele cumparate din magazinele OnTopGsm acumulati 1 punct.
Fiecare punct de fidelitate valorează 1 Ron.

EX: 150 Ron valoare bonului = 10 puncte.

Numărul acestora diferă în funcţie de grupa de loialitate din care faci parte: Red, Brown, Silver, Gold, Platinium. Cu puntele cumulate la cumpararea produselor din magazinele OnTopGsm

Puteti transforma puntele de fidelitate in cupoane reducere, strange minim 500 puncte si noi iti oferim cadou cuponul MAGIC iar ce trebuie sa faceti este sa va prezentati in magazinele OnTopGsm pentru a transforma punctele in cupon reducere. Cupoanele se vor elibera pe loc si au valori fixe de 50 ron / cupon.

Telefoanele mobile, tabletele si incarcarea electronica nu face parte din acumularea punctelor de fidelitate.

Lasa un comentariu
Date de contact
Mihai Bravu NR.290, magazin ONTopGsm, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
07631*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2332 vizualizari
0.00 / 0