OMS TRANS SRL

Libertatii nr 5
Despre companie

CENTRUL DE EVENIMENTE ȘI NUNȚI BUCUREȘTI (CEB) este conceptul nostru – rezultat din nevoia de a inova un spațiu cu acoperire natională, spațiu care să poată satisface toată aria de evenimente științifice, culturale, politice, sportive, educative, etc. În acest sens centrul nostru poate susține tot felul de activități precum: simpozioane, întruniri, team-building, training, banchete, nunți, serbări, tabere de copii și tineret, activități sportive și de recreere.

Situat în partea vestică a Bucureștiului la umbra și mireasma pomilor de tei a pădurii Țegheș, în apropiere de răcoarea râului Argeș și a lacului Mihăilești, pe o suprafață de 2,5 Ha, la numai 25 minute de centru și aeroportul Otopeni, CEB dispune de toate utilitățiile necesare pentru orice soi de eveniment mai sus amintit. Poziția acestui centru a fost atent selectată în așa fel încât activitățile să poată fi suplimentate cu plimbări pe jos în pădure, plimbări cu atv-urile, pescuit, scăldat, călărie, etc.

Așadar CEB s-a gândit atent și reprezintă soluția completă pentru evenimentele dumneavoastră. În general, tot acest gen de evenimente implică mult efort, pe care suntem gata să-l preluăm pentru dumneavoastră. În acest sens am pregătit și perfecționat o echipă de tineri profesioniști care poate veni în ajutorul desfășurării în bune și mulțumitoare condiții a evenimentelor dumneavoastră.

Lasa un comentariu
Date de contact
Libertatii nr 5, Adjud, Judetul Vrancea (vezi harta)
0737 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2681 vizualizari
0.00 / 0