Olympus Grup

Strada Sararie Nr. 6
Despre companie

Olympus Grup 

 

Firma Olympus Grup, a luat fiinta in Iasi, in anul 1997, din dorinta de a veni pe piata din Romania cu o serie de produse care sa ii ajute pe iubitorii de culturism sa obtina performante uimitoare si sa se poata dezvolta mai usor.

Obiectul principal de activitate este distribuirea suplimentelor nutritive, produse de firme autohtone renumite precum Redis Nutritie, Natural Plus sau Universal Nutrition. Pe langa suplimentele nutritive, firma mai distribuie si concentrate proteice, suplimente pentru cresterea masei musculare, produse ce au la baza minerale si vitamine si chiar produse care sa ajute la scaderea in greutate.

Toate aceste bunuri sunt de inalta calitate si se adresate tuturor clientilor care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic si cel mai importatnt ajuta la imbunatatirea performantelor sportive, prin marirea rezistentei la efort, cresterea masei musculare si refacere mult mai rapida dupa un efort indelungat.

In plus, firma Olympus a pus la punct si o linie de echipamente sportive, pentru a putea oferi clientilor o gama cat mai completa de solutii pentru dezvoltarea spiritului sportiv. In linia de echipamente se includ manusile, centurile si accesoriile sportive, toate fiind fabricate din materiale rezistente si de buna calitate, iar preturile de promovare fiind accesibile tuturor clientilor indiferent de posibilitatile financiare.

Apelati cu incredere la produsele si serviciile firmei Olympus Grup, pentru a beneficia de cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra!

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Suplimente concentrate proteice Suplimente concentrate proteice
Produse Olympus Grup
Suplimente concentrate proteice    Doriti o dezvoltare a masei musculare armonioasa si rapida? Incercati suplimentele concentrate proteice distribuite…
Supliment pentru masa musculara Supliment pentru masa musculara
Produse Olympus Grup
Supliment pentru masa musculara    Va doriti o masa musculara de calitate, fara grasimi? Aveti nevoie de suplimentele pentru masa musculara,…
Suplimente creatina Suplimente creatina
Produse Olympus Grup
Suplimente creatina    Doriti sa aveti o crestere spectaculoasa a energiei si fortei musculare? Apelati la suplimentele cu creatina care va…
Date de contact
Strada Sararie Nr. 6, Iasi, Judetul Iasi (vezi harta)
0722 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3120 vizualizari
0.00 / 0