Nobili Interior Design

Toamnei nr 134, Bl. Toamnei Residence, Sc. A, Etaj 2, Ap. 3
Despre companie

Un proiect de design interior excentric  in care se evidentiaza latura nonconformista al proprietarilor,  o casa in care culorile si piesele de mobilier alese creeaza o atmosfera eleganta si tinereasca.

Propunerea acestui concept de design pe care am facut-o acestei case a venit in urma discutiilor detaliate cu proprietarii care si-au dorit o casa nu doar eleganta si  confortabila, au vrut ca amprenta personala  sa se simta prin alegerea  cromaticii.

Plecand de la acest lucru s-a creat acest concept in care materialele si finisajele au fost alese cu atentie folosindu-se o combinatie de texturi pentru pardoseli , tavane si pereti astfel incat piesele de mobilier pe care le-am ales au completat designul intregii case.

 

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Servicii design interior case Servicii design interior case
design interior
Se spune ca viata reprezinta o eterna intoarcere acasa, o calatorie care desi tinde spre ascensiunea pe cele mai inalte idealuri este pironita de dorinta…
Amenajeaza-ti casa cu ajutorul profesionistilor Amenajeaza-ti casa cu ajutorul profesionistilor
design interior
Atunci cand intri intr-o locuinta trebuie ca sa fii primit de un aer aparte si de un aer care sa te faca sa te simti bine si in largul tau. O locuinta…
Date de contact
Toamnei nr 134, Bl. Toamnei Residence, Sc. A, Etaj 2, Ap. 3, Bucure┼čti, Judetul Bucure┼čti
07206*****
Statistica
0 aprecieri
1336 vizualizari
0.00 / 0