Transport moloz -mobilier

Nisip Bucuresti

Firma de transport moloz se ocupa si cu vanzarea si transportul de nisip in Bucuresti, precum si de alte agregate minerale: balast si pietris. Daca aveti nevoie de produse de calitate pentru constructii, apelati cu incredere la specialisti!

Nisipul este ambalat in saci si prezinta o granulatie buna, constanta. Este potrivit pentru prepararea mortarelor si sapelor, in combinatie cu ciment sau var, ori alte materiale de finisare/ constructie. Fiind lipsit de argile si spalat inainte, indeplineste toate conditiile de obtinere a unor compozitii de calitate, care sa faca orice lucrare de constructie un succes. Se foloseste pentru suprafete de caramida, beton si altele de acest tip, iar nu pe lemn, plastic, ipsos sau metal.

Distribuim nisip in Bucuresti si in apropiere, asigurand transport acolo unde este necesar. In cel mai scurt timp, nisipul si celelalte agregate vor ajunge la santierul in lucru, pentru ca executia constructiei sa fie realizata cu maxima eficienta, fara timpi morti. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Lasa un comentariu
Alte produse
Nisip Bucuresti Nisip Bucuresti
Nisip Bucuresti
Firma de transport moloz se ocupa si cu vanzarea si transportul de nisip in Bucuresti, precum si de alte agregate minerale: balast si pietris. Daca…