Net Media

Str. Agroind nr. 260G
Despre companie

Net Media 

 

In anul 2007 a fost infiintata firma Net Media, din dorinta unui grup de studenti talentati de a oferi un plus de profesionalism si calitate in domeniul sistemelor de securitate si nu numai.

Fiind specializati pe domeniul calculatoarelor, fondatorii Net Media ofera servicii de intretinere calculatoare, administrare si intretinere servere si retele, depanare sisteme desktop si chiar consultanta IT.

In calitate de membru al Asociatiei Romane a Specialistilor in Securitate, firma Net Media ve pune la dispozitie sisteme complete de securitate in conformitare cu strandardele impuse in Europa.

De asemenea specialistii firmei au incheiate si contracte de parteneriat cu firme de renumite de telecomunicatii din Romania, precum Rohde & Schwarz Topex, firma care are o experianta de peste 20 de ani in domenii de cercetare si dezvoltare a echipamentelor de telecomunicatii militare sau civile.

Pe langa parteneriatul cu firma Rohde & Schwarz Topex, specialistii Net Media mai au si alti colaboratori precum Romsecurity Systems. Acestia comercializeaza si implementeaza sisteme de securitate si detectie la incendiu, sisteme de automatizare, sonorizare si comunicatii.

Prin intermediul parteneriatelor cu firme de renume si prin seriozitate si interes, firma Net Media a reusit sa se impuna pe piata din Romania, oferind clientilor cele mai bune servicii!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Control acces hotelier Control acces hotelier
Sisteme de securitate
Control acces hotelier    Solutia moderna si completa de control al accesului in hotel sau pensiune va este oferita de Net Media. Sistemul de…
Localizare auto prin satelit Localizare auto prin satelit
Sisteme de securitate
Localizare auto prin satelit    Pentru a verifica starii si rutei vehiculelor dumneavoastra, va recomandam sistemele de localizare auto prin…
Centrale telefonice Craiova Centrale telefonice Craiova
Sisteme de telecomunicatii
Centrale telefonice Craiova    Aveti nevoie de un sistem profesional de comunicatii telefonice? Net Media din Craiova va ofera o serie de modele…
Date de contact
Str. Agroind nr. 260G, Malu Mare, Judetul Dolj (vezi harta)
0727.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3474 vizualizari
0.00 / 0