NEONA INTERIORS S.R.L

Strada Fântânica nr.37A
Despre companie

Neona Interiors este o afacere apărută din pasiunea pentru îmbinarea armonioasă dintre elegant și frumos la nivel de design interior. Această firmă este cunoscută pentru serviciile profesioniste de design interior oferite.

Întreaga echipă din spatele Neona Interiors muncește pentru a reuși să atingă perfecțiunea la nivelul tuturor proiectelor la care lucrează. Ceea ce îi recomandă este modul de lucru pe care îl abordează și pasiunea cu care se implică, indiferent de tipul de proiect primit.

 

Misiunea afacerii:

Neona Interiors își propune ca, prin serviciile sale, să transmită mai departe pasiunea pentru eleganță, simplitate și frumos tuturor clienților săi. Această firmă poate transforma orice încăpere într-o imagine pe care o poți desprinde doar din basme. Determinarea echipei vine din dorința de a schimba modul în care ceilalți oameni privesc diversele încăperi la nivel de design.

 

Serviciile oferite de Neona Interiors:

Serviciile oferite de aceasta firmă sunt servicii de design interior. Principiile pe baza cărora echipa muncește la fiecare proiect în parte sunt: creativitatea, profesionalismul, experiența și pasiunea pentru frumos.

 

Pașii unui proiect de design interior

1. Cunoașterea dorințelor clientului!

2. Crearea unui moodboard inspirațional

3. Lucrăm randari 3D 

4. Decizii privind: mobilier, corpuri de iluminat și obiectele decorative

5. Livrăm spațiul mult visat de client

 

Despre produsele oferite de Neona Interiors:

Categoria de produse oferite de Neona Interiors se subîmparte în alte patru mari categorii.

 1. Decorațiuni
 2. Piese de mobilier
 3. Tablouri
 4. Corpuri de iluminat

Gama de corpuri de iluminat este compusă din următoarele tipuri de produse:

 • Candelabre
 • Lustre
 • Pendule
 • Veioze
 • Aplice
 • Plafoniere
 • Lampadare
 • Becuri
 • Benzi led

În plus, Neona Interiors vine cu o diversitate de informații care contribuie la amenajarea armonioasă a spațiului interior. Pe lângă calitatea superioară a produselor și prețurile avantajoase, echipa de designeri pune în valoare și informații precum:

 • Ce tip de lumină trebuie folosit într-o încăpere, depinzând de camera pe care dorește clientul să o ilumineze.
 • Care este importanța intensității luminii folosite.
 • Cum se poate crea iluzia de cameră mai înaltă.
 • Cum trebuie amenajată o încăpere pentru a evita supraîncărcarea acesteia.

 

Despre serviciile de design interior:

Ce înseamnă servicii de design interior? Designul interior se compune din două activități principale: plan și amenajare.

Planul este componenta de care echipa din spatele afacerii se ocupă întâi de toate, pentru a se asigura că orice client are parte de cele mai bune servicii. În acest moment, clientul primește cele mai bune soluții de reamenajare a spațiului interior, diverse informații și păreri legate de tipurile de piese decorative dorite.

Amenajarea constă în alegerea produselor potrivite și aranjarea lor în încăperea dorită pentru crearea efectului așteptat de către client. Acesta este momentul în care clientului i se compune la nivel vizual viziunea sa asupra designului promis de către profesioniștii de la Neona Interiors.

 

O companie specializată în designul interior

Reamenajarea unui spațiu interior este o misiune dificilă atunci când nu se știe de unde ar trebui să se înceapă această acțiune. Neona Interiors este, însă, soluția tuturor problemelor de acest tip. Toată munca este pusă pe umerii echipei din spatele acestei firme. Clientul trebuie doar să își împărtășească dorințele și să privească cum întreaga sa viziune devine realitate.

Neona Interiors este o afacere de încredere care încearcă să transmită pasiunea pentru frumos și eleganță și altor persoane.

Foto & Video
Lasa un comentariu
Date de contact
Strada Fântânica nr.37A, Bucureşti, Judetul Bucureşti
07513*****
Ore de lucru
 • Luni - Vineri 9:00 - 20:00
 • Sambata - Duminica 11:00 - 20:00
Statistica
0 aprecieri
133 vizualizari
0.00 / 0