Nefatec

Str. Dr. Nicolae Ionescu Sisesti, nr. 11
Articole
Nefatec. Avantajele placilor de nefalit in izolatiile termice
Nefatec. Avantajele placilor de nefalit in izolatiile termice
Stiai ca un control bun al temperaturilor ridicate din diferite industrii producatoare se poate realiza si fara azbest? Pana nu demult, azbestul era foarte utilizat, in special, in domeniul constructiilor, insa in ziua de astazi s-a ajuns la concluzia ca este deosebit de toxic. Nu noi spunem acest lucru, ci specialistii. Daca se pot evita efectele daunatoare ale azbestului, de ce nu am face-o? Exista materiale viabile, care inlocuiesc cu succes acest articol, trebuie doar sa te informezi corespunzator.
 • Oana Birgaoanu
 • 04.03.2014
Nefatec: Sistem de detectare a ghetii pe palele turbinelor eoliene
Nefatec: Sistem de detectare a ghetii pe palele turbinelor eoliene
Energia electrica este o sursa de energie extrem de importanta, aceasta aflandu-se la baza functionarii oricarui dispozitiv industrial sau casnic. In acelasi timp, energia electrica reprezinta si o solutie eficienta si sigura in inlocuirea gazului natural necesar in alimentarea sistemelor de inclazire centrala. Astfel, s-au dezvoltat centrale electrice sau panouri radiante care sunt sigure si mult mai benefice pentru sanatatea oamenilor spre deosebire de centralele clasice. Dar, de unde provine aceasta sursa de energie?
 • Andrei
 • 12.02.2014
Mentine controlul cu sistemele de alarma pentru separatoare de ulei – Nefatec
Mentine controlul cu sistemele de alarma pentru separatoare de ulei – Nefatec
Poluarea mediului inconjurator este una dintre cele mai grave probleme cu care trebuie sa ne infruntam. An de an, specialistii in domeniu gasesc metode cat mai eficiente pentru a elimina riscurile poluarii si pentru a asigura o lume mai curata si mai sanatoasa. Unul dintre cele mai grave aspecte ale poluarii este poluarea apelor – acest tip de poluare afecteaza ecosistemul si se raspandeste foarte rapid. Una dintre cele mai eficiente metoda de curatare a apelor uzate este utilizarea separatoarelor de ulei, grasimi si hidrocarburi si, pentru ca acestea sa functioneze la eficienta maxima, este importanta utilizarea unor sisteme de alarma concepute special pentru astfel de echipamente.
 • Zorina Constantinescu
 • 05.02.2014
Evita poluarea mediului utilizand serviciile Nefatec
Evita poluarea mediului utilizand serviciile Nefatec
A trai intr-un mediu curat si nepoluat reprezinta poate (sau ar trebui sa reprezinte) cea mai importanta preocupare a fiecaruia dintre noi, pentru ca un mediu sanatos inseamna in primul rand o viata sanatoasa si relaxanta. Dar nu de fiecare data asigurarea unui mediu nepoluant tine de activitatea noastra, autoritatiile locale si nu numai fiind cele in masura sa intreprinda activitati specifice acestui domeniu. Asadar in cele ce urmeaza o sa prezint produse ce pot fi utilizate de catre persoane specializate pentru evitarea poluarii si pentru mentinerea si conservarea unui mediu curat.
 • Andrei
 • 26.01.2014
Nefatec, zeul focului care te ajuta
Nefatec, zeul focului care te ajuta
Temperaturile de utilizare ale materialelor comercializate de aceasta firma ajung si pana la 1390? Celsius si ofera o izolare perfecta. Aceste materiale izolatoare nu au in compozitie azbest din cauza efectului cancerigen dovedit asupra omului, azbestul fiind indepartat de la industria prelucratoare.
 • Oana Birgaoanu
 • 29.11.2013
Nefatec tine sub observatie fosele septice!
Nefatec tine sub observatie fosele septice!
Atunci cand se realizeaza montarea unor fose septice, subteran, este recomandat sa se instaleze, odata cu acestea (daca nu, ulterior) si sisteme de alarma care, atunci cand nivelul de lichid prestabilit este depasit, acestea va vor putea avertiza, pentru ca voi sa luati masurile de rigoare.
 • Anca Ionesei
 • 28.10.2013
Izolatie pentru temperaturi ridicate, numai de la Nefatec
Izolatie pentru temperaturi ridicate, numai de la Nefatec
Ai nevoie de o izolatie termica extrem de eficienta pentru temperaturi foarte mari cuprinse intre 750 si 1.500 de grade Celsius? Suntem siguri ca ai aflat si tu ca azbestul este un compus foarte toxic pentru sanatatea umana si ca a inceput, si in Romania, sa se evite utilizarea acestuia. Problema, in acest caz, ramane faptul ca nu stii cu ce poti inlocui azbestul pentru a-ti defasura in continuare munca. Nu-ti fa griji, din fericire exista nefalitul!
 • Oana Birgaoanu
 • 08.11.2013
Filtre ceramice Nefatec
Filtre ceramice Nefatec
Filtrele ceramice se folosesc in timpul procesului de turnare si au devenit parte a unei tehnologii obisnuite folosite in cele mai multe turnatorii din lume. Aceste filtre aduc cu ele avantaje de necontestat, costurile suplimentare ce se impun la folosirea acestei tehnologii sunt foarte mici in raport cu beneficiile aduse de ea.
 • Oana Birgaoanu
 • 22.04.2013