MM Arc

Str. Maşiniştilor, Nr. 12
Articole
Arcuri de compresiune de la MM Arc!
Arcuri de compresiune de la MM Arc!
Societatea MM Arc din Sibiu are ca obiect principal de activitate fabricarea unei game largi de resorturi si arcuri de compresiune, tractiune si torsiune ce se pot utiliza intr-o varietate de aplicatii
 • Anca Ionesei
 • 22.04.2014
Arcuri de compresiune de la MM Arc!
Arcuri de compresiune de la MM Arc!
Arcuri de compresiune la un raport avantajos calitate-pret? Compania MM Arc reprezinta partenerul ideal, capabil sa satisfaca cerintele si necesitatile voastre.
 • Anca Ionesei
 • 22.04.2014
MM Arc – Arcuri de torsiune la standarde inalte de calitate!
MM Arc – Arcuri de torsiune la standarde inalte de calitate!
Numite si elementele elastice, arcurile sunt organe de masini ce se caracterizeaza prin deformatii elas­tice mari care apar sub actiunea unui semnal exterior. Semnalul poate fi: forta, moment, presiune, temperatura. Dupa incetarea actiunii exterioare, revin la forma si dimensiunile initiale. Aceste arcuri, care se gasesc intr-o multitudine de modele si forme, au intrebuintari foarte diverse, ele fiind folosite cu precadere in industria constructoare de masini. Un arc va inmagazina lucrul mecanic creat de forta exterioara in componenta lui, iar apoi, daca este nevoie, va elibera aceasta energie prin deformarea elastica.
 • Adrian Baciu
 • 28.03.2014
MM Arc: Arcuri de compresiune
MM Arc: Arcuri de compresiune
Arcurile sunt elemente extrem de utile, chiar daca la o prima vedere acest aspect ar putea scapa unui ochi neexperimentat sau care nu face parte din procesul de productie. Arcurile desigur sunt de mai multe feluri, in functie de aplicatia tinta, insa indiferent de produsul in a carei componenta intra, rolul lui este unul precis. De aceea, lipsa unui arc sau deteliorarea acestuia inseamna evident stricarea produsului in cauza, implicit nevoia de a inlocui arcul defect.
 • Andrei
 • 18.02.2014
MM Arc-Elasticitate si rezistenta
MM Arc-Elasticitate si rezistenta
Necesare pentru amortizarea socurilor si a vibriatiilor, destinate in special aplicatiilor universale, arcurile de compresiune sunt renumite pentru elasticitatea si rezistenta lor la rupere. Fie ca este vorba de suspensiile autovehiculelor, cuplaje elastice, motoare de la diverse mecanisme, cantare sau aparate de masura, arcurile de compresiune sunt elemente esentiale de care depinde buna functionare a mecanismelor.
 • Silvana Vorovenci
 • 15.01.2014
MM Arc, calitate la superlativ pentru afacerea ta
MM Arc, calitate la superlativ pentru afacerea ta
Cauti un producator de arcuri de compresiune, care sa iti furnizeze produse de calitate superioara? Noi iti propunem sa apelezi cu incredere la produsele realizate de firma MM Arc din Sibiu. Cu cei peste 22 de ani de experienta, firma MM Arc iti pune la dispozitie o gama larga de arcuri realizate la rece si care au un raport optim calitate – pret.
 • Oana Birgaoanu
 • 01.12.2013
MM Arc – arcuri de tractiune!
MM Arc – arcuri de tractiune!
Arcurile reprezinta organe de masini cu ajutorul carora se realizeaza intre diverse piese sau subansambluri ale unei masini o legatura de tip elastic. Caracteristicile mecanice deosebite si forma speciala a matereialelor din care se produc, fac ca arcurile sa se deformeze sub actiunea unei forte din exterior, de la care preiau lucrul mecanic si pe care il depoziteaza ca si energie de deformatie.
 • Simona Nechifor
 • 22.04.2013
Arcurile de torsiune – elemente importante de mecanism sau cuplaj
Arcurile de torsiune – elemente importante de mecanism sau cuplaj
Arcurile sunt organe de masini ce se deformeaza elastic sub actiunea unor forte din exterior, datorita formei lor si a proprietatilor fizice. Ele pot fi construite din diferite materiale in functie de necesitatea fiecaruia. Se pot realiza arcuri din oteluri de foarte buna calitate, din nemetale, acolo unde sunt folosite pe post de conductori electrici (se cunoaste faptul ca alamele sau bronzurile sunt foarte buni conducatori electrici), dar si din alte materiale precum cauciucul sau pluta.
 • Dan Constantin
 • 25.03.2013