Ii Pusi Bogdan Alin

Str. Bem Jozsef, Nr.19

Mix de condimente pentru vin fiert

Vinul fiert incalzeste trupul si sufletul si-i aduna pe cei dragi mai aproape de noi. Mixul de vin fiert este un amestec de condimente naturale atent alese pentru a da savoare vinului. Dozajul recomandat este de 20 gr pentru un litru vin. Puneti vinul cu zaharul intr-o oala cu fund gros, la foc mediu sa se incalzeasca. Puneti si condimentele intr-o tigaie si incalzit pe foc mediu pana simtiti mirosul lor. Nu trebuie prajite! Cum simtiti ca incep sa degaje miros le aruncati in vin. Lasati vinul cu arome sa se incalzesca pana vedeti pe marginea oalei ca se formeaza mici bule, cam 5 minute. Adaugati apoi felii de mere si portocale, puneti un capac si lasati inca 5 minute pe foc. * vinul nu trebuie sa fiarba in timpul prepararii, se va evapora alcoolul Gramaj: - 20gr. punga - 50gr. punga Pret fara TVA: 1,66RON
Lasa un comentariu
Alte produse
Piper verde boabe Piper verde boabe
Condimente intregi
Piperul verde este unul din cele mai aromate tipuri. Este utilizat preponderent în prepararea sosurilor pentru friptură, grătar ÅŸi a muÅŸtarului.…
Seminte de dovleac decojite Seminte de dovleac decojite
Condimente intregi
Dovleacul, un aliment-medicament, cu un gust aromat, bogat în vitaminele E ÅŸi C, în săruri în minerale (magneziu, potasiu), glucide ÅŸi în antioxidanÅ£i,…
Seminte de in Seminte de in
Condimente intregi
Bogate in acizi grasi omega-3, dar si in proteine si fibre, semintele de in sunt poate printre cele mai benefice seminte pe care le putem consuma. Printre…
Scortisoara bucati Scortisoara bucati
Condimente intregi
ScorÈ›iÈ™oara (Cinnamomum verum, sinonim cu C. zeylanicum) este coaja de culoare roÈ™cată-cenuÈ™ie, a scorÈ›iÈ™orului, un arbore mic, exotic, veÈ™nic…