Minimad

Str. Fratii Golesti, Nr. 104
Despre companie

Minimad

 

Esti in cautarea unor ferestre sau usi din termopan care sa-ti asigure tot confortul necesar? Compania Minimad din Craiova iti sta la dispozitie, oferindu-va servicii din domeniul tamplariei pvc la un raport calitate pret fara concurenta.

Fiind infiintata in anul 2010, societatea a aparut din necesitatea de a oferi clientilor solutii eficiente din domeniul geamurilor termopan si tamplarieie din aluminiu si pvc. Astfel, se ofere o gama ampla de ferestre, usi dar si pereti cortina.

Producem geam termopan de cea mai buna calitate, profilele utilizate provenind de la firme precum Profilink (in cazul profilelor din pvc) sau Balkan (in cazul celor din aluminiu).

Beneficiile schimbarii ferestrelor si usilor cu cele din termopan sunt indiscutabile. Pe langa designul deosebit, utilizarea acestora reduce costurile la incalzire, izoleaza eficient atat din unct de vedere termic cat si fonic, nu necesita intretinere speciala, fiind totodata o investitie sigura, a carei durata de viata este indelungata.

In plus, compania pune la dispozitia clientilor piese auto din import si instalatii pe gaz (gpl) in scopul reducerii consumului autoturismelor cu pana la 50 %.

Daca te-ai saturat de vechile ferestre sau pur si simplu nu esti multumit de calitatea acestora si vrei sa le schimbi, apeleaza cu incredere la compania Minimad si vei simti diferenta. Contacteaza-ne!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Ferestre geam termopan Craiova Ferestre geam termopan Craiova
Tamplarie pvc
Ferestre geam termopan Craiova   Te-ai saturat de vechile ferestre sau pur si simplu esti nemultumit de calitatea acestora? Compania Minimad din…
Usi tamplarie pvc Craiova Usi tamplarie pvc Craiova
Tamplarie pvc
Usi tamplarie pvc Craiova   Compania Minimad din Craiova realizeaza usi tamplarie pvc la cele mai inalte standarde de calitate. Specialistii firmei…
Pereti cortina Craiova Pereti cortina Craiova
Tamplarie pvc
Pereti cortina Craiova   Fiind destinate planurilor verticale dar si acoperisurilor sau cupolelor, peretii cortina realizati de compania Minimad…
Date de contact
Str. Fratii Golesti, Nr. 104, Craiova, Judetul Dolj (vezi harta)
0744 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3791 vizualizari
0.00 / 0