MIM Dragon

Strada Dealul Viilor nr 7
Articole
Litere volumetrice polistiren de la MIM Dragon!
Litere volumetrice polistiren de la MIM Dragon!
Doresti litere volumetrice polistiren? MIM Dragon ofera persoanelor interesate litere volumetrice polistiren pentru promovarea outdoor de care ai nevoie. Aceasta modalitate de promovare este din ce in ce mai intalnita intrucat atrage atentia cumparatorilor si incanta privirile trecatorilor care sunt interesati de o anumita gama de produse si servicii.
 • LAVINIA BILBA
 • 22.12.2014
Casetele luminoase marca Mim Dragon-dibond, backlit si plexiglas
Casetele luminoase marca Mim Dragon-dibond, backlit si plexiglas
Firma Mim Dragon, cu sediul in Slatina, ofera servicii de calitate in productia de publicitate, mai ales pe segmentul denumit ,,industria Outdoor’’. Principalele servicii oferite de firma, includ promovarea unei reclame sau a unei afeceri prin montarea de panouri publicitare, bannere si firme luminoase. Personalul experimentat ofera clientului o serie de facilitati si servicii, precum conceptia grafica, scanarea, prelucrarea sau montajul gratuit, toate efectuate in cel mai scurt timp. Acumuland experienta in domeniul promovarii publicitare, firma ofera o gama tot mai larga de servicii: litere volumetrice, panouri din forex, panouri de mari dimensiuni sau panouri informative, personalizari textile, inscriptionari auto, folii auto legale, folie pentru cladiri, etc.
 • admin
 • 15.08.2013
Cum sa iti promovezi afacerea? – MIM Dragon
Cum sa iti promovezi afacerea? – MIM Dragon
Atunci cand ne aflam pe strada oriunde intoarcem capul, putem observa elemente de semnalistica exterioara/ outdoor pentru care opteaza magazinele, spatiile comerciale, cladirile de birouri, diferite firme, etc. Bineinteles, ele se pot regasi si in spatiile interioare ale acestora. Daca detii o afacere si inca nu ai apelat la aceasta modalitate de promovare, este momentul sa analizezi bine care sunt avantajele acesteia si sa contactezi chiar acum compania MIM Dragon, care iti poate oferi produse deosebite ce vor ajuta, cu siguranta, la evidentierea si promovarea afacerii tale. Printre produsele pe care MIM Dragon le comercializeaza, se regasesc si literele volumetrice din polistiren expandat cu o structura granulata, literele volumetrice din polistiren extrudat cu o structura mai fina si literele volumetrice luminoase.
 • Anca Ionesei
 • 13.11.2013
MIM Dragon Slatina – promovare de exceptie pentru afacerea ta
MIM Dragon Slatina – promovare de exceptie pentru afacerea ta
Productie publicitara diversa, de la litere volumetrice din polistiren la casete luminoase si personalizari de tot tipul, de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi de pe piata, iti sunt oferite de compania MIM Dragon din Slatina.
 • Mirela Sturzoiu
 • 09.04.2013
Mim Dragon – Noi nu mimam, noi chiar te scoatem in fata!
Mim Dragon – Noi nu mimam, noi chiar te scoatem in fata!
Unul din secretele afacerii de succes este vizibilitatea si expunerea firmei (de la domeniul de activitate pana la logo-ul in sine). De acord ca cel mai eficient mijloc de promovare ramane tot vorba “din gura-n gura”, insa pentru ca aceasta sa se faca auzita este necesar ca cineva sa fi vazut logo-ul firmei respective si domeniul de activitate undeva, poate chiar sa fi apelat la serviciile ei. Indiferent ca este vorba despre simple bannere sau ditamai casetele luminoase, este esential sa aveti cat mai multa expunere.
 • Alin
 • 30.05.2013
Mim Dragon – Imaginea care te reprezinta
Mim Dragon – Imaginea care te reprezinta
Publicitatea este un serviciu ce a aparut din nevoia de promovare a produselor, serviciilor sau a unor idei. Acest concept, odata cu evolutia tehnologiei si dezvoltarea societatii umane moderne a luat diferite forme, existand, la momentul actual, foarte multe metode de promovare.
 • Dan Constantin
 • 26.06.2013
Mim Dragon: Litere volumetrice din polistiren, pentru promovarea de care aveti nevoie
Mim Dragon: Litere volumetrice din polistiren, pentru promovarea de care aveti nevoie
Revigorarea afacerii dumneavoastra precum si imbunatatirea cifrei de afaceri poate fi obtinuta prin intermediul unei promovari intense, realizate in urma unui plan de publicitate bine pus la punct de catre personal profesionist cu vasta experienta in domeniul marketingului. Metodele prin care se poate realiza aceasta publicitate sunt diverse, fiecare intreprinzator putand opta atat pentru solutii simple, ieftine precum pliante publicitare sau litere volumetrice, cat si pentru strategii complexe, costisitoare ce pot include promovare online, amplasare de panouri publicitare, etc. Indiferent de solutia aleasa, trebuie insa sa va asigurati ca impactul asupra potentialilor clienti este unul crescut si ca investitia facuta se va amortiza prin cresterea rapida a portofoliului de clienti.
 • Andrei
 • 11.09.2013
Mim Dragon – Si afacerea ta va lumina mai puternic!
Mim Dragon – Si afacerea ta va lumina mai puternic!
Printre casetele luminoase comercializate de Mim Dragon se numara si casetele luminoase Plexiglas, destinate amplasarii atat in interiorul, cat si in exteriorul spatiilor comerciale. Casetele luminoase au cadru din aluminiu sau OL, au rame de aluminiu, iar fata luminoasa se realizeaza din Plexiglas. Iluminarea se realizeaza cu neoane sau LED-uri si personalizarea este posibila cu autocolant decupat sau imprimat. Casetele luminoase pot avea dimensiuni diferite si pot fi realizate dintr-o gama variata de materiale in functie de conditiile structurale si de arhitectura, precum si conditiile impuse de client. Casetele luminoase sunt atent lucrate si ingrijite, iar preturile lor sunt accesibile.
 • seby
 • 15.10.2013