Milo Trading 2000 SRL

Str. Vasile Stroescu 26, Sector 2, Bucuresti - Romania
Despre companie

Milo Trading2000 importa, distribuie si ofera suport tehnic pentru echipament fiscal, case de marcat fiscale, sisteme POS si componente conexe. Echipa noastra ofera produse si servicii de calitate inca din anul 1994, iar seriozitatea si profesionalismul ne recomanda ca fiind o companie de top in domeniul echipamentelor fiscale.
Milo Trading 2000 echipament fiscal pentru HO RE CA, supermarket, magazine mici sau fast food-uri, case de schimb valutar, benzinarii, si altele. Totodata asiguram asistenta tehnica si service prin reteaua proprie de parteneri ce acopera tot teritoriul tarii. 
Oferim gratuit servicii de consultanta in vederea pregatirii infrastructurii afacerii dumneavoastra.

Oferta noastra cuprinde case de marcat fiscale cu jurnal electronic, sisteme POS cu afisaj touchscreen, cantare electronice, cititoare coduri de bare (scanner), imprimante fiscale, imprimante nefiscale, programe de gestiune (software) pentru magazine, HoReCa, benzinarii, restaurant etc., etichete si role de hartie si alte accesorii sau consumabile.

Prezenta pe piata din Romania in ultimii 20 de ani, ne recomanda ca fiind o companie de top din comeniul echipamentelor fiscale.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Casa de Marca Fiscala cu Jurnal Electronic - Incotex Succes M7 Casa de Marca Fiscala cu Jurnal Electronic - Incotex Succes M7
Case de marcat fiscale cu jurnal electronic
Casa de Marcat  Electronica Fiscala cu Jurnal Electronic, cu export de fisiere XML semnate. Echipament portabil si stationar. Succes M7 este o casa…
Date de contact
Str. Vasile Stroescu 26, Sector 2, Bucuresti - Romania, Bucure┼čti, Judetul Bucure┼čti
02125*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 8:30 - 17:00
  • Sambata - Duminica Inchis
Statistica
0 aprecieri
2918 vizualizari
0.00 / 0