MILANO COLLECTION S.R.L.

SOS. VERGULUI, NR. 65, BLOC 17, SECTOR 2
Despre companie

Într-o lume a modei în continuă schimbare, noi suntem cei care vă garantăm succesul!

MILANO COLLECTION este în acest moment lider de piaţă în domeniul importului și distribuţiei de ţesături din Romania. Cu o experienţă de peste 20 ani în domeniu, MILANO COLLECTION vă oferă în permanenţă ţesături de calitate, respectând tendinţele modei mondiale.

MILANO COLLECTION poate deveni furnizorul dumneavoastră pentru întreagă gamă de ţesături necesare producerii confecţiilor, oferindu-vă peste 1000 de articole, în diverse compoziţii fibroase, texturi, desene și culori ce satisfac cele mai rafinate gusturi și cele mai incredibile creaţii ale designerilor vestimentari.

Produsele noastre corespund standardelor de calitate ale Uniunii Europene și sunt importate de la cei mai mari producători și distribuitori din lume.

Firma noastră oferă servicii excelente și diverse facilitaţi clienţilor săi, în funcţie de sistemul de import (în nume propriu sau prin intermediul nostru), de cantităţile comandate, ritmicitate și modalităţile de plată.

MILANO COLLECTION este furnizor de ţesături pentru aproximativ 500 de producători din ţara noastră precum și din ţările vecine.

Lasa un comentariu
Date de contact
SOS. VERGULUI, NR. 65, BLOC 17, SECTOR 2, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
021 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2531 vizualizari
0.00 / 0