Promed Impex

Str. Dionisie Fotino Nr. 25, Sector 1

Microscoape electronice

Microscoape electronice

 

Daca esti in cautarea unui microscop electronic performant, Promed Impex te poate ajuta in acest sens. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii.

Societatea noastra este reprezentantul in Romania al firmei S.P.I. din S.U.A. Comercializam microscoape electronice ce se utilizeaza in domeniul cercetarii. Microscoapele se pot folosi atat in activitatile de cercetare cat si in productie.

Microscopul electronic este un aparat ce utilizeaza electronii pentru illuminarea specimenului si pentru a oferi imaginea marita a acestuia. Un microscop electronic performant poate ajunge sa mareasca pana la 2 milioane de ori.

In anul 1931 inginerii Ernst Ruska si Max Knoll au reusit sa construiasca primul microscop electronic. Acesta era capabil sa mareasca de 400 ori chiar daca era nepotrivit pentru utilizarea practica. Un an mai tarziu, in 1938, Eli Franklin Burton a realizat un microscop cu utilizare practica, iar in 1939, Siemens a inceput productia comerciala.

Exista mai multe tipuri de microscoape electronice: microscope electronic cu transmisie, microscoape cu scanare, microscoape cu reflexie, microscoape electronice cu transmisie si scanare.

Lasa un comentariu
Alte produse
Microscoape electronice Microscoape electronice
Microscoape electronice
Microscoape electronice   Daca esti in cautarea unui microscop electronic performant, Promed Impex te poate ajuta in acest sens. Contacteaza-ne pentru…
Piese microscop electronic Piese microscop electronic
Piese microscoape
Piese microscop electronic   Pentru ca intelegem importanta echipamentelor corespunzatoare domeniului de cercetare, Promed Impex va pune la dispozitie…