Metalmade Universal

Str. Galata, Nr. 55
Despre companie

Compania Metalmade Universal cu sediul in judetul Ilfov, Voluntari, are ca obiect principal de activitate, prelucrarea fierului forjat si comercializarea confectiilor realizate din acest material: garduri, porti, grilaje, balustrade, usi, obiecte de mobilier, s.a. Modelele carora reusim sa le dam nastere imbina functionalismul si designul deosebit, pentru ca satisfactia clientilor nostri sa fie intotdeauna, maxima.
Confectiile din fier forjat reprezinta piesele de rezistenta ale unui camin sau ale unei cladiri, datorita robustetei, durabilitatii si aspectului estetic impresionant pe care acestea le poseda.
Arta prelucrarii fierului forjat  este foarte bine stapanita de catre maestii care activeaza in cadrul societatii noastre, intrucat reusesc sa realizeze piese de o frumusete aparte, tinand cont si de preferintele sau specificatiile dumneavoastra. Varietatea de forme pe care reusim sa le executam ne face apti sa raspundem nevoilor fiecarui client in parte, oferindu-i solutii optime, customizate, pe care cu siguranta, le va aprecia la adevarata lor valoare.
Profesionalismul, seriozitatea si cunostintele pe care le detinem in acest domeniu, ne recomanda ca fiind alegerea cea mai potrivita.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Galata, Nr. 55, Voluntari, Judetul Ilfov (vezi harta)
07626*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2871 vizualizari
0.00 / 0