METALKRAFT

Calea Severinului nr.34
Articole
Metalkraft: Balustrade din fier forjat in Craiova
Metalkraft: Balustrade din fier forjat in Craiova
Amenajarile de interior pot include si aplicarea de scari interioare. Scarile interioare se preteaza tuturor locuintelor indiferent de spatiul aflat la dispozitie. Dar pentru a oferi scarilor un aspect modern trebuie sa utilizati accesorii de calitate, precum balustrade din fier forjat. Aceste balustrade se pot aplica atat scarilor de interior cat si celor de exterior, aceste produse adaugand un plus de design scarilor existente.
 • Andrei
 • 09.03.2014
Scari metalice cu un plus de rafinament asigurate de Metalkraft
Scari metalice cu un plus de rafinament asigurate de Metalkraft
Finisajele necesare in terminarea lucrarilor de constructie la nivelul locuintelor sau cladirilor sunt extrem de importante acestea adaugand rafinament si un plus de personalitate viitoarelor imobile. In ceea ce priveste montarea de scari exterioare sau interioare, trebuie sa acordati o atentie crescuta pentru a alege produse care sa imbine calitatea cu designul pe care il doriti. O solutie eficienta si din ce in ce mai apreciata si utilizata este reprezentata de scarile din metal, scari ce se potrivesc de minune atat in amenajarea exteriorului sau interiorului unei locuinte.
 • Andrei
 • 23.01.2014
Constructii metalice oferite de Metalkraft!
Constructii metalice oferite de Metalkraft!
Cu sediul in Craiova, Metalkraft ofera o gama de produse din fier forjat, inox si confectii metalice. Elementele metalice sunt deosebite, frumoase si ofera stil incaperilor sau obiectele carora le sunt destinate. Produsele puse la dispozitie sunt de cea mai buna calitate, oferind clientilor incredere si garantia lucrurilor realizate cu dedicatie si respect. Fie ca este vorba de balustrade, constructii metalice, porti si garduri, mobilier sau chiar scari metalice, toate acestea sunt oferite de firma Metalkraft la preturi fara concurenta.
 • Lavinia Bilba
 • 08.01.2014
Metalkraft: 5 pasi importanti in realizarea unui solar
Metalkraft: 5 pasi importanti in realizarea unui solar
Te-ai gandit sa-ti incerci norocul, asa cum si l-au incercat multi alti romani si chiar au reusit, prin deschiderea unei afaceri in domeniul agro-alimentar? Una dintre cele mai la moda si mai rentabile afaceri din acest domeniu este distributia de legume proaspete pentru piete si pentru supermarketuri. In acest caz nu trebuie decat sa-ti pui la punct o strategie si sa incepi cu inceputul, adica construirea unui solar mare si incapator, care sa-ti permita realizarea visului.
 • Oana Birgaoanu
 • 25.11.2013
Metalkraft – expertul tau in constructii
Metalkraft – expertul tau in constructii
Ai nevoie de confectii metalice diverse, rezistente si cu un aspect deosebit ? Nu stii de unde poti comanda balustrade, copertine sau grilaje din fier forjat ? Vrei sa gasesti o poarta sau de un gard din inox sau fier forjat ? Vrei un partener care sa-ti ofere mobilier metalic de calitate, la cele mai bune preturi de pe piata ? In acest caz, nu mai sta pe ganduri si apeleaza la compania Metalkraft din Craiova !
 • Mirela Sturzoiu
 • 22.10.2013
Metalkraft – avantajele constructiilor metalice!
Metalkraft – avantajele constructiilor metalice!
Orice constructie metalica ai avea nevoie, compania Metalkraft ofera cele mai bune solutii pentru ridicarea de constructii metalice in Craiova si nu numai. Structurile metalice pot fi de mare folos atunci cand vrei sa realizezi un magazin, o hala de mari dimensiuni sau chiar o pensiune, care poate avea ca schelet o structura metalica. Echipa Metalkraft iti ofera solutiile de care ai nevoie pentru construirea de cladiri cu structura metalica, indiferent ca este vorba de o hala industriala de dimensiuni mari sau de un solar pentru gradina.
 • Lavinia Bilba
 • 06.11.2013
Metalkraft, pentru atitudinea casei tale
Metalkraft, pentru atitudinea casei tale
Majoritatea dintre noi am citit in cartile de istorie sau am vazut in filmele clasice cum aratau constructiile familiilor de aristrocrati din trecutul mai mult sau mai putin indepartat. Palatele, casele, portile, grilajele, zidurile, gardurile, mobilierul si toate celelalte dependente erau alcatuite dintr-un fier forjat extrem de bine lucrat, atragator, impunator, dar si destul de costisitor. Frumos lucrate si forjate de mana, aceste constructii erau desenate de artizani talentati si originali care trebuiau sa dovedeasca pozitia si puterea proprietarului in societate. Pentru viata cetateanului de rand, utilizarea de fier forjat a fost limitata la necesitati ca instrumente si ustensile din gospodarie.
 • seby
 • 01.10.2013
MetalKraft modeleaza fierul cum vrei tu
MetalKraft modeleaza fierul cum vrei tu
Cauti o firma care sa iti execute balustradele de fier forjat pe care le doresti si nu stii cine te poate ajuta? Firma MetalKraft din Craiova iti sta la dispozitie cu o gama diversificata de modele de balustrade, executate din fier forjat. Eleganta, rafinamentul acestor balustrade, dar si maiestria mesterilor, in mod sigur, iti vor incanta atat ochiul, cat si sufletul.
 • Oana Birgaoanu
 • 19.09.2013