Metaform

Strada Câmpului nr 1, Pantelimon, Ilfov
Despre companie

Metaform este companie greacă producatoare de pergole retractabile pentru terase și balcoane: Dintre produsele companiei: Pergola Persa, Pergola Futura, Pergola Star, Pergola Magna, Pergola Mega În România distribuie pergolele prin compania Eurotenda Paradise, București.

Pentru ca se apropie sezonul de vara si vrei sa iti amenajezi terasa noi iti propunem un sistem de pergola retractabila. Alege din gama noastra de pergole retractabile metalice pentru terase. Prima varianta de pergola este cea cu aluminiu. Aceasta este formata din lamele din aluminiu, aceasta are panourile umplute cu spuma poliuretanica. Acest sistem de pergola are structura de sustinere în partea din fată jgheab de colectare a apei. Acesta rezistă la zapada pana la 200 kg mp.

Pergola metalica

Un alt model de pergola retractabila este pergola Star. Aceasta este confectionata din prelata impermeabila si este dotata cu sistem de lumini led. La fel ca si modelul din aluminiu pergola are structura de sprijin din aluminiu in partea din fata.  Toate modele de pergole retractabile se realizeaza la comandape dimensiunile terasei. Recomandam montajul pergolelor la terase si balcoane. Sunt motorizate cu motor somfy si telecomanda.

Cum se inchid pergolele retractabile

Toate sistemele de acoperire ale terasei sunt impermeabile si se pot închide in plan vertical cu rulourile din folie terasă transparentă.  Folia transparenta are rol de a proteja terasa sau balconul de vant si zapada. Garantia pentru sistemel noastre de acoperire si inchidere este de 5 ani de la montaj Compania noastra Eurotenda Paradise produce si monteaza in Bucuresti si pe intreg teritoriul tarii sisteme de pergole retractabile. Pentru oferta de pret va rugam se ne contactati la adresa de email contact@eurotenda.ro sau pe pagina eurotenda.ro. Compania Eurotenda Paradise  produce diverse modele de pergole retractabile pentru acoperirea teraselor si balcoanelor. Cele mai uzuale modele de pergole retractabile sunt: Pergola retractabila Persa, care este metalica din aluminiu cu panouri termoizolante. Pergola are acoperisulul actionat electric cu motor si structura de suntinere din aluminiu. Pergola retractabilă Star este cu prelată impermeabilă si sistem de lumini led. Pergolele sunt rezistente la vânt și zăpadă.  Compania noastră produce si monteaza in Bucuresti si în restul tarii pergole retractabile pentru acoperirea teraselor si balcoanelor. Pergola retractabila terasa, pergola metalica, pergole retractabile, acoperis pergola, Eurotenda Paradise produce si monteaza diverse modele de pergole retractabile pentru terase si balcoane. cele mai bune modele de pergole sun pergola retractabila persa, Pergola retractabila star cu sistem de lumini led. Toate sistemele de acoperire cu pergole sunt actionate electric cu motor si telecomanda. Pergola este un acoperis electric metalic cu aluminiu folosit la terasa si balcon.

Alte sisteme produse de noi sunt copertine retractabile pentru terase cu acționare manuala1 sau electrică. Copertinele se folosesc pentru umbrirea balcoanelor în perioada de vară de soare. Cela mai bune copertine folosesc prelată impermeabilă rezistentă la soare. Prelata este cauciucată cu protectie un ridicată 

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Pergola retractabilă persa Pergola retractabilă persa
Pergola retractabila Persa. Este un sistem de acoperire pentru terase. Acoperiș retractabil motorizat cu panouri din aluminiu
Pergole retractabile Pergole retractabile
Compania produce diverse modele de pergole retractabile pentru terase si balcoane. Pergole cu prelată impermeabilă și actionare motorizata.
Copertine retractabile Copertine retractabile
Pergole
Copertine retractabile pentru terase și balcoane. Copertine cu material textil impermeabil. Se folosesc pentru umbrirea balcoanelor în perioada…
Date de contact
Strada Câmpului nr 1, Pantelimon, Ilfov, Bucureşti, Judetul Bucureşti
07469*****
Statistica
0 aprecieri
3384 vizualizari
0.00 / 0