Mesteri Maramureseni

Str. Vulcan Judeţul nr. 14
Despre companie

Societatea Meşterii Maramureşeni a luat nastere in urma cu 12 ani, activand in domeniul constructiilor civile si industriale. Suntem capabili sa realizam orice lucrare care implica ca si material, lemnul, dandu-i forme si contururi bine definite, in constructii ca: scari interioare, case din lemn, mobilier pentru casa si gradina, etc.
Apeland la echipa competenta a firmei, veti beneficia de servicii la standarde inalte de calitate, de servicii complete de la proiectare pana la montaj. Suntem specializati in acest domeniu, dispunand de tehnicile de constructie necesare, de echipamente performante si de tehnologie de varf, astfel incat lucrarile sa garanteze obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor dumneavoastra.
Suntem o echipa pentru care valori ca seriozitatea, corectitudinea, profesionalismul, promptitudinea, comunicarea si respectul, cataresc foarte mult in relatiile de colaborare cu partenerii nostri. Daca vrei sa fii unul dintre clientii care beneficiaza de servicii de exceptie in domeniu, trebuie sa iei legatura cu Mesterii Maramureseni.
Constructiile civile sau cele industriale vor capata cele mai de efect caracteristici. Trebuie doar sa ne contactezi.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Vulcan Judeţul nr. 14, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0744 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3678 vizualizari
0.00 / 0