Simba's Group

Str. Mihai Eminescu, Bl. B20

Mentenanta rezervoare combustibil

Dupa vanzare si montaj, nu va lasam de izbeliste! Asiguram si mentenanta pentru rezervoare de combustibil, ca sa va bucurati de o viata lunga a acestora! Simba's Group este compania la care trebuie sa apelati cand vine vorba de alimentarea si transferul de motorina si alti combustibili!

Daca folositi in activitatea dumneavoastra rezervoare de benzina sau motorina, cu siguranta ati avut nevoie macar o singura data de operatii de intretinere precum curatarea lor sau reconditionarea. Acestea sunt realizate de Simba's Group frecvent pentru mentinerea celei mai bune stari de functionare a rezervoarelor, la un pret competitiv pe piata romaneasca.

Avantajul nostru este ca activam de foarte multi ani in domeniul acesta si va putem furniza atat rezervoare care nu au nevoie de costuri mari pentru intretinere, cat si servicii de mentenanta rezervoare de combustibil oriunde in tara. Serviciul nostru de suport tehnic este inca un motiv pentru care sa colaborati cu noi, pentru ca va putem ajuta sa identificati anumite probleme si chiar sa le solutionati fara sa consumam mai mult timp si bani pe transport, ci doar pe abonamentul la telefon.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Mentenanta rezervoare combustibil Mentenanta rezervoare combustibil
Dupa vanzare si montaj, nu va lasam de izbeliste! Asiguram si mentenanta pentru rezervoare de combustibil, ca sa va bucurati de o viata lunga a acestora!…
Montaj rezervoare combustibil Montaj rezervoare combustibil
Dupa ce comandati de la noi, va asiguram si transport si montaj de rezervoare de combustibil, acolo unde aveti nevoie de ele. Principala noastra preocupare…