Mefivar

Str. Drum Lazauri Nr. 3
Despre companie

Mefivar  Satu Mare

 

Activitatea de baza a companiei Mefivar din Satu Mare este reprezentata de producerea si distribuirea pieselor de schimb pentru benzile de transportare din cauciuc.

Firma a fost infiintata in 1991, avand la baza experienta unui colectiv profesionist in domeniul productiei si comertului . Prin intermediul acestora compania si-a propus sa ofere produsele pe care le executa la o calitate superioara si sa ofere flexibilitate fata de cererea pietei. Din acest motiv compania si-a extins aria de productie prin fabricarea de role pentru benzile de transport, suporturi pentru benzi dar si executarea de tamburi de actionare si intindere a benzilor de transport.

Azi societatea are un numar de 20 de angajati care sunt pilonul de baza al functionarii firmei datorita cunostintelor in domeniul aschierii si al confectiilor metalice.

Intreaga gama de produse pe care Mefivar o produce si o furnizeaza cuprinde : agrafe de prindere, dispozitive de capsat, role si suporti pentru role. Toate aceste accesorii sunt produse cu echipamente si tehnologii adecvate si avansate destinate acestui domeniu de activitate.

Respectand traditia si calitatea dar cel mai important nevoia si cerinta pietei, firma Mefivat va ofera cele mai bune piese de schimb pentru benzile de transport din cauciuc, piesele de schimb fiind produse chiar de ei.

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Agrafe capsare benzi Agrafe capsare benzi
Produse Mefivar
Agrafe capsare benzi    Pentru buna functionare a sistemelor de rulare, va recomandam agrafele de capsare pentru benzi transportoare, produse…
Distribuitor dispozitive capsare benzi Distribuitor dispozitive capsare benzi
Produse Mefivar
Distribuitor dispozitive capsare benzi     Daca doriti sa achizitionati cele mai bune dispozitive de capsare, firma Mefivar este distribuitor…
Dispozitive capsare benzi fara rampa Dispozitive capsare benzi fara rampa
Produse Mefivar
Dispozitive capsare benzi fara rampa    Firma Mefivar din Satu Mare este producator de dispozitive de capsare pentru benzi transportoare fara…
Date de contact
Str. Drum Lazauri Nr. 3, Satu Mare, Judetul Satu Mare (vezi harta)
0723 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3863 vizualizari
0.00 / 0